Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Σεμέδο
Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε εκτός από τη λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Απόφαση-έκπληξη από τον Μαρτίνς. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έμεινε εκτός από τη λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Tη θέση του παίρνει ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Είναι ξεκάθαρο πως ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Λουντογκόρετς. Την Πέμπτη (12/8) ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες και είχε κάνει λόγο για παίκτες που ήταν αδιάφοροι.

Ο βασικός κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» παρά το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ούτε είναι τιμωρημένος, έμεινε εκτός πλάνων από τον Πέδρο Μαρτίνς, τη στιγμή μάλιστα που ο Ουσεϊνού Μπα δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο δεύτερο ματς με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Η λίστα του Ολυμπιακού:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην προπόνηση

«Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως από την απόδοσή σας, η οποία κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα για τις δυνατότητες σας. Από τη μία είδα μια πεινασμένη ομάδα να τα δίνει όλα ενώ εμείς ήμασταν παθητικοί και μάλιστα κάποιοι παίχτες ήταν τόσο αδιάφοροι που προσβάλλουν με την απόδοσή τους και τα λάθη τους την ιστορία μας. Ο προπονητής αποφασίζει για αυτά, αλλά εσείς θα πρέπει να δίνετε το 110% των δυνάμεών σας, ματώνοντας τη φανέλα σας μέσα στο γήπεδο, αλλιώς ορισμένοι από εσάς δεν θα έχουν καν θέση στην ομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γεγονός ότι δεν συνεχίζουμε στο Champions League είναι μια ζημιά 25 εκατομμυρίων, την οποία θα καλύψω εξ ολοκλήρου εγώ. Αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνει όπως και ότι άλλο χρειαστεί για περαιτέρω ενίσχυση με τις προσθήκες και αποχωρήσεις ορισμένων παιχτών με στόχο πάντα στο τέλος να βγούμε πάλι νικητές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments