Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Γι’ αυτούς χτύπησε την καμπάνα ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Γι’ αυτούς χτύπησε την καμπάνα ο Μαρινάκης
Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα πέντε κορυφαία ονόματα που έχει στη μαύρη λίστα ο Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αρκετά απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του που οδήγησε στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και τα όσα είπε σε πολύ αυστηρό ύφος σε παίκτες και Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη.

Η υπόθεση πλέον είναι σοβαρή και θα υπάρχουν άμεσα αποχωρήσεις και μεταγραφές. Στην προπόνηση  έστειλε… μηνύματα. Θετικά και αρνητικά. Έδωσε όμως και δύο μεγάλες ειδήσεις, που αφορούν τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως από την απόδοσή σας, η οποία κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα για τις δυνατότητες σας. Από τη μία είδα μια πεινασμένη ομάδα να τα δίνει όλα ενώ εμείς ήμασταν παθητικοί και μάλιστα κάποιοι παίχτες ήταν τόσο αδιάφοροι που προσβάλλουν με την απόδοσή τους και τα λάθη τους την ιστορία μας. Ο προπονητής αποφασίζει για αυτά, αλλά εσείς θα πρέπει να δίνετε το 110% των δυνάμεών σας, ματώνοντας τη φανέλα σας μέσα στο γήπεδο, αλλιώς ορισμένοι από εσάς δεν θα έχουν καν θέση στην ομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γεγονός ότι δεν συνεχίζουμε στο Champions League είναι μια ζημιά 25 εκατομμυρίων, την οποία θα καλύψω εξ ολοκλήρου εγώ. Αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνει όπως και ότι άλλο χρειαστεί για περαιτέρω ενίσχυση με τις προσθήκες και αποχωρήσεις ορισμένων παιχτών με στόχο πάντα στο τέλος να βγούμε πάλι νικητές».

ολυμπιακός

Μετά το παιχνίδι  στην Βουλγαρία λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και χωρίς να ερωτηθεί για κάποιες από αυτές ο προπονητής. Το… καμπανάκι χτύπησε μάλιστα για παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Τρίτης και μάλλον όσοι έπρεπε, πήραν το μήνυμα.  Με βάση την 11αδα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιους έβαλε… στην μαύρη λίστα.  Αυτοί που έπαιξαν λοιπόν, είτε βασικοί είτε ως αλλαγή, ήταν οι εξής: Τζολάκης, Ανδρούτσος (120’ λ.τρ. Λαλά), Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης (55’ Παπασταθόπουλος), Μ. Καμαρά, Εμβιλά (91’ Κουντέ), Βρουσάι (65’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (106’ Χασάν), Μασούρας (88’ Σισέ).

Τα λόγια του μεγαλομέτοχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αφορούσαν Μπα και Σεμέδο για την αδιαφορία και τα λάθη,  ενώ ίσως ήθελε να… ταρακουνήσει και τον Καμαρά, που στα μέχρι τώρα παιχνίδια, παρότι έχει μία αξιοπρεπή εικόνα, δεν θυμίζει τον περσινό παίκτη. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπα και Σεμέδο: Τι πρόκειται να γίνει

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση ώστε να αποχωρήσουν από το Λιμάνι αλλά και την αξία τους. Όμως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουν αρκετά θολωμένο μυαλό και κάνουν πολλά λάθη. Παρόλα αυτά  δεν αποκλείεται να επισπευστούν οι διαδικασίες για πώλησή τους, κάτι που ισχύει και για τους Χασάν και Σισέ.

Ακόμα υπάρχει βαρύ κλίμα και για τον Λαλά, που δείχνει να μην υπολογίζει ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, ασχέτως της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς, στον Πειραιά. Επιπλέον εκτός πλάνων για την ώρα βρίσκεται και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που έχει μείνει αρκετά πίσω.

Μεταγραφές

Βέβαια, οι «Ερυθρόλευκοι» άμεσα θα τρέξουν για να κλείσουν και τα κενά του ρόστερ με τις μεταγραφές που χρειάζονται και έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θέλει έναν ακόμα εξτρέμ, αριστερό και δεξιό μπακ και παίκτη στη θέση του Φορτούνη. Βέβαια, αν υπάρξει και κάποια ακόμα αποχώρηση ή πώληση, σίγουρα θα υπάρξει κι άλλη προσθήκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments