Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 4

ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 4
ΠΑΟΚ: Η θύρα 4 εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες της για τη μελλοντική πορεία της ομάδας.

Η θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μετά την πρόκριση «με καρδιοχτύπια» του ΠΑΟΚ επί της Μποέμιαν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε την πρόκριση επί της Μποέμιαν με 2-0 στην Τούμπα, όμως η «Θύρα 4» εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες της. Με ανακοίνωσή της απευθύνεται στη διοίκηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ομάδα μοιάζει παρατημένη».

ΠΑΟΚ: Η ανακοίνωση της Θύρας 4

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα σήμερα έκανε ευτυχώς το καθήκον της και προκρίθηκε, έστω και καρδιοχτυπώντας, επί των ημιεπαγγελματιών αντιπάλων της. Τα επίσημα παιχνίδια πλέον ξεκίνησαν και η συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν θα είναι εύκολη. Το – ήδη απο τον περασμένο χρονο – ελλιπές ρόστερ είναι ακόμα άδειο, βασικές ανανεώσεις δεν εχουν γίνει και οι μεγαλοι σε μ.ο. ηλικίας παίκτες γίνονται κατά ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Υπό αυτές τις συνθήκες (ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες δραστικά) είναι ανώφελο να μιλάμε για τίτλους και διακρίσεις. Καλό θα είναι η διοίκηση να μιλήσει ειλικρινά στον κόσμο, καθώς η ομάδα μοιάζει παρατημένη.

Ενημερώνουμε όμως, πως στην απευχόμενη περίπτωση αποτυχίας, φέτος υπεύθυνοι δεν θα ειναι ουτε οι ποδοσφαιριστές, ουτε ο προπονητής, ουτε η κακιά μας η τύχη. Αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός».

ΠΑΟΚ: Πήρε την πρόκριση απέναντι στην Μποέμιανς

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, νίκησε τη Μποέμιανς με 2-0, με τον Μπίσεσβαρ με γκολ και ασίστ να οδηγεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα playoffs του Europa Conference League όπου θα βρεί μπροστά του μια εκ των Ριέκα ή Χιμπέρνιαν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε έναν ΠΑΟΚ από τα… παλιά καθώς στηρίχθηκε στους Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ήταν και ο ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ματς με τους Ιρλανδούς. ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος έκανε δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς καθώς στο αρχικό σχήμα έπαιξαν οι Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ αντί των Εσίτι και Καγκάβα και η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ήταν η εξής. Ο Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ με την τετράδα της άμυνας να παραμένει η ίδια αφού αγωνίστηκαν οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments