Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Μποέμιαν 2-0: Με «μπροστάρη» τον Μπίσεσβαρ πάει για τα play off του Conference League

ΠΑΟΚ – Μποέμιαν 2-0: Με «μπροστάρη» τον Μπίσεσβαρ πάει για τα play off του Conference League
ΠΑΟΚ - Μποέμιαν 2-0: Πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, νίκησε τη Μποέμιανς με 2-0, με τον Μπίσεσβαρ με γκολ και ασίστ να οδηγεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα playoffs του Europa Conference League όπου θα βρεί μπροστά του μια εκ των Ριέκα ή Χιμπέρνιαν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε έναν ΠΑΟΚ από τα… παλιά καθώς στηρίχθηκε στους Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ήταν και ο ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ματς με τους Ιρλανδούς. ΠΑΟΚ - Μποέμιαν 2-0

Ο Ρουμάνος έκανε δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς καθώς στο αρχικό σχήμα έπαιξαν οι Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ αντί των Εσίτι και Καγκάβα και η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ήταν η εξής. Ο Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ με την τετράδα της άμυνας να παραμένει η ίδια αφού αγωνίστηκαν οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια.

Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Σβαμπ, Κούρτιτς με την τριάδα πίσω από τον Ολιβέιρα να αποτελείται από τους Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί και μοναδικό προωθημένο τον Πορτογάλο φορ.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στο ματς μόλις στο 4′ της αναμέτρησης. Σε κόρνερ από τα αριστερά οι φιλοξενούμενοι δεν έδιωξαν σωστά με τη μπάλα να φτάνει στον Μπίσεσβαρ. Αυτός έκανε μια γλυκιά σέντρα προς το ύψος του πέναλτι με τον Σβαμπ να έρχεται από πίσω και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το 2-0 έκανε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Μποέμιανς για τον γ’ προκριματικό γύρου του Europa Conference League στο 28′. Ο Μιχαηλίδης έκανε την πάσα προς το χώρο του κέντρου ο Ολιβέιρα πήδηξε να πάρει την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Ελ Καντουρί ο οποίος έκανε την κάθετη πάσα προς τον Μπίσεσβαρ που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο Σοάρες (85′ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς (73′ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (85′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα (73′ Σβιντέρσκι).

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ: Τάλμποτ, Λαιόνς (86′ Φίλι), Κόρνβαλ, Φίνερτι, Μπρεσλίν, Ντενόι, Μπάκλεϊ, Κόουτ, Τίρνεϊ (78′ Λέβινγκστον), Μπαρτ, Κέλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments