Lifestyle

Δανάη Λιβιεράτου: Η πανέμορφη κόρη της Εύης Αδάμ τραγουδάει και όλοι μένουν έκπληκτοι

Δανάη Λιβιεράτου: Η πανέμορφη κόρη της Εύης Αδάμ τραγουδάει και όλοι μένουν έκπληκτοι
Δανάη Λιβιεράτου: Η 19χρονη είναι μια πανέμορφη νεαρή με μεγάλο ταλέντο στη μουσική και μια υπέροχη φωνή.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι μια πανέμορφη νεαρή με μεγάλο ταλέντο στη μουσική και μια υπέροχη φωνή. Η 19χρονη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, ασχολείται με το τραγούδι πολύ πριν κλείσει τα 18 της χρόνια και πλέον κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ερμηνεύει το τραγούδι “The Zone” του The Weeknd, με τους φαν της να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους ακούγοντας την φωνή της.

Δανάη Λιβιεράτου: Η «αντίδραση» του Χρήστου Μάστορα στο τραγούδι

Ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες έσπευσε να αφήσει το δικό του σχόλιο στο λαμπερό κορίτσι κάνοντας share emoji που δείχνουν ότι έχει μείνει άφωνος.

Δεν είναι, όμως η πρώτη φορά που η Δανάη αποδεικνύει το ταλέντο της. Παρακάτω, δείτε και κάποιες από τις προηγούμενες φορές που μας εντυπωσίασε με τη φωνή της:

Λίγα λόγια για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η μικρότερη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Εύη Αδάμ και Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, θα τους ενώνουν οι δύο κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη. Η Δανάη Λιβιεράτου, που όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της, Εύη Αδάμ, ενώ έχει πάρει το ταλέντο και την αγάπη στη μουσική από τον μπαμπά της, Λάμπη Λιβιεράτο.

Δανάη Λιβιεράτου

Παρόλο που η ομοιότητα με τη μαμά της είναι μεγάλη και θα μπορούσε ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της στο χώρο του μόντελινγκ, η Δανάη Λιβιεράτου προτιμά να ασχοληθεί με τη μουσική. «Αισθάνομαι λίγο άβολα να περπατάω μπροστά στον κόσμο. Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό. Θέλω να ακολουθήσω ένα τελείως διαφορετικό τομέα. Θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική και το καλλιτεχνικό κομμάτι», έχει επισημάνει η Δανάη Λιβιεράτου στο παρελθόν. Την έχει κερδίσει για τα καλά το τραγούδι και η σχέση της με αυτό είναι εντυπωσιακά καλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments