Lifestyle

Η κόρη του Λιβιεράτου και της Αδάμ είναι η Ελληνίδα Ατζελίνα Τζολί

Η κόρη του Λιβιεράτου και της Αδάμ είναι η Ελληνίδα Ατζελίνα Τζολί
Η Νεφέλη Λιβιεράτου έγινε 19 ετών.

Όταν μητέρα σου είναι η Εύη Αδάμ και πατέρας σου ο Λάμπης Λιβιεράτος, και είσαι κορίτσι, τότε το αποτέλεσμα στην εμφάνιση δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ούτε χίλιες λέξεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν την ομορφιά της Νεφέλης Λιβιεράτου η οποία στα 19 της χρόνια ανοίγει σιγά σιγά τα φτερά της στον κόσμο, ενώ με την εμφάνισή της θα ήταν άδικο να μην κάνει καριέρα στη showbiz είτε ως μοντέλο είτε ως παρουσία στην ελληνική τηλεόραση.

Η Νεφέλη είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ, και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη γίνεται. Η 19χρονη κόρη του ζευγαριού έχει πολλά στοιχεία και από τους δυο γονείς της, όμως είναι μια πραγματικότητα πως δεν μπορείς με τίποτα να πάρεις τα μάτια σου από τα δικά της. Έχουν υπέροχο πράσινο χρώμα είναι μεγάλα και εκφραστικά τόσο, που σε μαγεύουν. Φυσικά εκτός από υπέροχο πρόσωπο, έχει κι εκπληκτικό κορμί για το νεαρό της ηλικίας της.

Μαζί με την αδερφή της Δανάη, η οποία και εκείνη είναι μια κούκλα, ανεβάζουν κάποιες φωτογραφίες στο instagram αποδεικνύοντας την ομορφιά τους. Οι εικόνες μάλιστα της Νεφέλης προκαλούν πανικό, με τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν βροχή, όπως και οι “καρδούλες”. Η 19χρονη Νεφέλη σπουδάζει στο Λονδίνο όπου την επισκέπτεται πολύ συχνά η 17χρονη αδερφή της Δανάη και οι δυο τους διασκεδάζουν, εμπλουτίζοντας τον λογαριασμό τους στο Instagram, αφήνοντας άφωνους όσους τις ακολουθούν.

Η Δανάη που… «έπεσε κάτω από τη μηλιά» του Λάμπη Λιβιεράτου, διαθέτει πολύ αισθαντική φωνή και αρκετές φορές, ανεβάζει βίντεο όπου τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες της ροκ αφήνοντας μας να αναρωτιόμαστε αν θα κάνει το επόμενο βήμα για να συνεχίσει την «οικογενειακή παράδοση».

Οι γονείς των δυο υπέροχων κοριτσιών μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή αλλά δεν παύει να νοιάζονται και εκείνες. Πριν αρκετό καιρό ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε μιλήσει τόσο για την περιπέτεια της υγείας του όσο και για το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ, αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά του. “Μίλησα στα παιδιά μου για το διαζύγιο, φυσικά από τη δική μου πλευρά.

Όχι με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται και κυρίως δεν έχω προσπαθήσει να μειώσω τη μητέρα τους στα μάτια τους. Το τι έχω εγώ με εκείνη δεν αφορά τα παιδιά μου και αυτό τους το έχω ξεκαθαρίσει και το έχω πει, τη μαμά τους να την αγαπούν και να τη σέβονται και είναι και καλή μαμά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments