Video

Britney Spears: Παραιτείται ο πατέρας της από την κηδεμονία

Britney Spears: Παραιτείται ο πατέρας της από την κηδεμονία
Britney Spears: Συμφώνησε να απομακρυνθεί από τη συντηρητική θητεία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή.

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, κι μετά από αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης αλλά και πίεσης από το ισχυρό κίνημα #freebritney, επιτέλους ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως «κηδεμόνας» της Britney Spears. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατέυθυνση είχε γίνει ήδη από τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια είχε σοκάρει με τα όσα είχε πει για τη ζωή της, κάτω από την αυστηρή κηδεμονία του πατέρα της.

Britney Spears: Τι κατέθεσε ο πατέρας της

Η καριέρα της τραγουδίστριας, αλλά και τα οικονομικά της κι σχεδόν όλη της η ζωή βρίσκονταν από το 2008 στα χέρια του πατέρα της James Spears, λόγω της αδυναμίας της Britney να τα διαχειριστεί εξαιτίας ψυχικών διαταραχών. Εκείνη αργότερα προσπάθησε να τον απομακρύνει λόγω ”κατάχρησης της συντηρητικής του θητείας” με εκείνος να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο.

Ο ίδιος το αρνούνταν κατηγορηματικά κι δήλωνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η ψυχική ευημερία της κόρης του. H Britney κατέθεσε αίτηση λοιπόν, τον Ιούλιο για να απομακρύνει τον πατέρα της από τον έλεγχο της περιουσίας κι δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει αν έχει ο ίδιος τον έλεγχο της περιουσίας της. Απαντώντας σε αυτό το αίτημα, ο δικηγόρος του δήλωσε σε δικαστικό έγγραφο ότι “δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι” για να υποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε ότι έχει γίνει “ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων”.

Έτσι συμφώνησε να απομακρυνθεί από τη συντηρητική θητεία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως συντηρητής της, είπε σε κατάθεση του εχθές (12.08) στο Ανώτερο Δικαστήριο του Los Angeles.

Britney Spears: «Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί»

«Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι». Britney Spears

«Αυτό που ζητώ είναι να έχω τα δικά μου χρήματα και να τελειώσει όλο αυτό. Και να μπορώ να πάω με τον αγαπημένο μου μια βόλτα με το αμάξι. Και ειλικρινά θέλω να έχω το δικαίωμα να κάνω μήνυση στην οικογένειά μου». Η Μπρίτνεϊ είπε ότι στο πλαίσιο αυτής της βάναυσης κηδεμονίας δεν είχε δικαίωμα πάνω στο σώμα της, δεν επιτρεπόταν να κάνει άλλα παιδιά, ούτε να παντρευτεί. Έπρεπε να πάρει άδεια για να βγάλει ακόμα και το σπιράλ της. «Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτή η κηδεμονία είναι κακοποιητική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments