Αθλητισμός

Ρόνι Λόπες: Έφτασε στην Αθήνα

Ρόνι Λόπες: Έφτασε στην Αθήνα
Ρόνι Λόπες: Έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/08) στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/08) στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος εξτρέμ ήρθε από την Πορτογαλία μέσω Μονάχου και συγκεκριμένα με την πτήση LH1752 της αεροπορικής εταιρίας Lufthansa η οποία προσγειώθηκε στις 14.36.

Ο Λόπες θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Σεβίλλη, ενώ θα υπάρξει και οψιόν αγοράς ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε η πορτογαλική “Record”. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ρόνι Λόπες να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεών του και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Την περσινή σεζόν ο Λόπες αγωνίστηκε δανεικός στη Νις, όπου πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 5 γκολ και 2 ασίστ.

Ρόνι Λόπες: Μεταγραφή μετά τον αποκλεισμό στο Champions League

Τα «μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων» που προκάλεσαν εν τέλει και τον άδοξο αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League, παρότι απέναντι ήταν ένας αντίπαλος με πιο χαμηλό ταβάνι όπως η Λουντογκόρετς, προκάλεσαν πείσμα, κινητοποίηση και… αντίδραση στον Ολυμπιακό. Ρόνι Λόπες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να καλύψει τα περίπου 25 εκατομμύρια της χασούρας και μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δικό τους έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που έχει πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα χρειάστηκε ηλεκτροσόκ όσο είναι ακόμη νωρίς αναφέρει το sport24, τα σχετικά μηνύματα εστάλησαν προς πάσα κατεύθυνση και η προσθήκη του Ρόνι Λόπες με το συμβόλαιο των 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως, αν μη τι άλλο, ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό την επιθετική τριάδα. Με Ελ Αραμπί ή Τικίνιο στο «κεφάλι» και δύο ή τρείς από τους Λόπες, Ονιεκούρου, Μασούρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς από πίσω, μέχρι να επιστρέψει και ο Φορτούνης, απομένει να βρεθεί η σωστή χημεία.

Είναι σίγουρο, ωστόσο, ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Το ότι ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του Κώστα Μανωλά δεν χωρά αμφιβολία. Δεν ξύπνησαν ξαφνικά μια μέρα οι Ιταλοί και γέμισαν τα πρωτοσέλιδά τους με το «ερυθρόλευκο» φλερτ προς τον διεθνή αμυντικό. Ούτε είναι τυχαίο πως όλα αυτά συνέβησαν με το πού βγήκε στη σέντρα ο Σεμέδο, ο οποίος με τα καλά και άσχημά του, από πλευράς προσόντων είναι ότι καλύτερο υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments