Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός σήμερα

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός σήμερα
Σάκης Αρναούτογλου: Για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων την Τετάρτη 18 Αυγούστου προειδοποιεί ο προγνωστής καιρού

Τη σκυτάλη στην κακοκαιρία αναμένονται να δώσει ο καύσωνας, έστω και για λίγο. Καταιγίδες, ανέμους και χαλάζι αναμένεται για σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου, όπως προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος προχώρησε και σε εκτίμηση για το πως θα κυμανθεί ο φετινός χειμώνας μετεωρολογικά.

Ειδικότερα, ο προγνωστής καιρού της δημόσιας τηλεόρασης εφιστά την προσοχή των ανθρώπων που θα βρίσκονται στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν φαινόμενα, τα οποία, όπως επισημαίνει, δεν αποκαλείται να είναι έντονα.

«Περιοχές με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για ένα πέρασμα από μπόρα ή και καταιγίδα στο διάστημα μεταξύ μεσημεριού και απογευματινών αργά ωρών !», γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

«Στη Μακεδονία, κατά τόπους θέλει κάποια προσοχή καθώς τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι και έντονα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι! Όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εκδήλωσής τους!», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου, στην οποία εμπεριέχεται σχετικός χάρτης:

Σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα για ένα πέρασμα από μπόρα ή και καταιγίδα είναι στο διάστημα μεταξύ μεσημεριού και απογευματινών αργά ωρών.

Στη Μακεδονία, κατά τόπους θέλει κάποια προσοχή καθώς τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι και έντονα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι! Όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εκδήλωσής τους!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments