Ελλάδα

Σκόπελος: Θύμα ξυλοδαρμού 25χρονη

Σκόπελος: Θύμα ξυλοδαρμού 25χρονη
Σκόπελος: Θύμα ξυλοδαρμού και βάναυσης κακοποίησης έπεσε μια 25χρονη στο νησί των Σποράδων. Θύτης ήταν ο σύντροφός της για ασήμαντο λόγο.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια 25χρονη κοπέλα στη Σκόπελο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Το σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης και βίας έλαβε χώρα στο νησί των Σποράδων και συγκεκριμένα στο κατάλυμα που είχαν νοικιάσει. 

Σκόπελος: Το σκηνικό βίας και η ασήμαντη αιτία

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η κοπέλα δεν είπε «καλημέρα» στον σύντροφό της και εκείνος εκνευρίστηκε. Αργότερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για βόλτα και όταν ακινητοποιήθηκε εκείνη έφυγε προς το δωμάτιο. Ο 27χρονος την ακολούθησε και ο καβγάς συνεχίστηκε. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές.

Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο, όπως μεταφέρει. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments