Lifestyle

Τζένη Καζάκου: H λεπτή σιλουέτα και τα καλογυμνασμένα πόδια της

Τζένη Καζάκου: H λεπτή σιλουέτα και τα καλογυμνασμένα πόδια της
Τζένη Καζάκου: Ραντεβού στην Κέρκυρα - Η εγγονή της Καρέζη με μαγιό και τζιν σορτσάκι στην ξαπλώστρα.

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, είναι μια πανέμορφη νεαρή ηθοποιός η οποια ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και των παππούδων της.

Πενήντα ένα χρόνια μετά την ταινία “Ραντεβού στην Κέρκυρα” με πρωταγωνίστρια τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη, η νεαρή επισκέφτηκε το νησί και περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η όμορφη και ταλαντούχα νεαρή, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην ξαπλώστρα, όπου φοράει το μαύρο μαγιό της, το τζιν σορτσάκι που αποκαλύπτει τα καλογυμνασμένα πόδια της και ένα ψάθινο καπέλο. Τζένη Καζάκου: Ραντεβού στην Κέρκυρα - Η εγγονή της Καρέζη με μαγιό και τζιν σορτσάκι στην ξαπλώστρα

Ντεμπούτο στην τηλεόραση

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Τζένη Καζάκου, θα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και εγγονή της σπουδαίας Τζένης Καρέζη, θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά “Βαρδιάνος στα σπόρκα” που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ, βασισμένη σε διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. τζενη καζακου

Ακόμα θα την δούμε στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega. τζενη καζακου

Η όμορφη Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου, είναι μόλις 21 ετών και όνειρό της είναι να κατακτήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Εξάλλου το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Τα γονίδια υπάρχουν όχι μόνο από τους γονείς της αλλά από τον παππού της Κώστα Καζάκο και φυσικά από τη γιαγιά της, την αξέχαστη σε όλους, Τζένη Καρέζη, που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της. “Κάτι” από το βλέμμα της και “κάτι” από το υπέροχο χαμόγελό της.

ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ
Τζένη Καζάκου: Η κούκλα εγγονή της Καρέζη αγκαλιά με τον παππού της

Παρόλο που οι γονείς της έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όλοι μαζί διατηρούν άψογες σχέσεις και έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο.

ΤΖΕΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments