Ελλάδα

Βάνα Μπάρμπα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η αγαπημένη ηθοποιός

Βάνα Μπάρμπα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η αγαπημένη ηθοποιός
Βάνα Μπάρμπα: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η πασίγνωστη ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο την περασμένη Κυριακή.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή στην Επίδαυρο. Την είδηση έδωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, όπου ευχαρίστησε τους γιατρούς που την έχουν αναλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, η πασίγνωστη ηθοποιός πήγε στην Επίδαυρο να θαυμάσει τους συναδέλφους της στην παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» αλλά είχε ένα απρόοπτο. Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της ένα παραπάτημα της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα και τώρα χρειάζεται εγχείρηση.

Η ανάρτηση

Στο νοσοκομείο λόγω λιποθυμίας

Πριν από πολύ καιρό, η γνωστή ηθοποιός είχε ενημερώσει, με ανάρτησή της στο instagram, τους διαδικτυακούς φίλους της για την περιπέτεια της υγείας της που ευτυχώς δεν είναι σοβαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή ηθοποιός λιποθύμησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στη Γλυφάδα, όπου νοσηλεύεται. Εκτός απροόπτου, πρόκειται να πάρει αύριο εξιτήριο.

«Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον… Μην ανησυχείτε είμαι καλά! (Δεν ξεμπερδεύετε έτσι εύκολα από εμένα). Και ευχαριστώ πολύ όλα το προσωπικό του Mediterraneo Hospital για τη φροντίδα που μου προσέφεραν» σχολίασε η ηθοποιός στην ανάρτησή της, κοινοποιώντας μία φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου φαίνεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετάγγισης αίματος.

Λίγα λόγια για την γνωστή ηθοποιό

Η Βάνα Μπάρμπα είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Μις Ελλάς το 1984. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984.

Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars, όπου κατέκτησε τη δωδέκατη θέση. Έχει μία κόρη, τη Φαίδρα-Θεοδώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments