Lifestyle

Γυμνή φωτογράφηση με το χαρτομάντηλο του Μέσι θα κάνει μοντέλο από τη Βραζιλία

Γυμνή φωτογράφηση με το χαρτομάντηλο του Μέσι θα κάνει μοντέλο από τη Βραζιλία
Το περίφημο χαρτομάντιλο που χρησιμοποίησε ο Μέσι για να σκουπίσει τα δάκριά του έγινε ανάρπαστο. Ένα τοπ μόντελ από τη Βραζιλία, έταξε γυμνή φωτογράφηση με το περιβόητο χαρντομάντηλο.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έφερε δάκρυα λύπης σε όλους τους απανταχού φίλους των Μπλαουγκράνα, αλλά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο σούπερ σταρ έφυγε από την ομάδα της Καταλονίας σε μια συνέντευξη Τύπου με αρκετά φορτισμένο κλίμα και τα δάκρυα του στην τελευταία φορά που μίλησε στους φιλάθλους της Μπάρτσα συγκίνησαν ακόμα και τους πιο σκληροτράχηλους. Η αγάπη και η λατρεία που έχουν για το ίνδαλμά τους έκαναν ανάρπαστο το χαρτομάντηλο που χρησιμοποιήσε ο Αργεντινός σταρ της στρογγυλής θεάς.

Το περίφημο χαρτομάντιλο που χρησιμοποίησε ο Μέσι για να σκουπίσει τα δάκριά του έγινε ανάρπαστο και ο κάτοχός του αποφάσισε να το βγάλει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να το αποκτήσουν ήταν και η Λουάνα Σαντιέν, μοντέλο του Playboy, από τη Βραζιλιά η οποία το «χτύπησε» στον πλειστηριασμό.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως τα περίμενε. Όπως ανέφερε η ίδια «Έδωσα πιο πολλά από τα μισά λεφτά και πίστευα πως είχα κερδίσει, όμως μετά η αγγελία έφυγε, έτσι ξαφνικά. Η αγγελία εξαφανίστηκε χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για το τι έγινε, οπότε δεν ξέρουμε αν κάποιος το απέκτησε ή ο διαφημιστής το απέσυρε».

Όπως δήλωσε η ίδια σε περίπτωση που αποκτήσει το χαρτομάντιλο, θα φωτογραφηθεί γυμνή με αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments