Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή
Πέτρος Φιλιππίδης: «Μάχη» για το ποιος θα εξασφαλίσει την πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού.

Την αντεπίθεσή του φαίνεται πως ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις καταγγελίες τις οποίες δέχτηκε για βιασμό και δύο απόπειρες και οδήγησαν στην πρόφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης. Ο ηθοποιός φαίνεται πως είναι έτοιμος να «σπάσει» τη σιωπή του και να δώσει τη δική του οπτική για όσα έχουν ειπωθεί για τον ίδιο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στα «σκαριά» η πρώτη του συνέντευξη

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα αντεπιτεθεί σπάζοντας τη μέχρι τώρα σιωπή του, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό θα γινόταν μέσω μίας απλής δήλωσης, ενός δελτίου Τύπου από τον δικηγόρο του ή μία συνέντευξή του.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης

Η τελευταία επιλογή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες με τα τηλεοπτικά κανάλια να «σφάζονται» για το ποιο από όλα θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη. Ειδικά οι απογευματινές εκπομπές ενημέρωσης προσπαθούν να επιτύχουν το μεγάλο «ναι» του ηθοποιού να τις επιλέξει, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο ίδιος δε θα μιλήσει σε κάποιο έντυπο παρά μόνο σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων θεωρείται σίγουρο ότι η τελική μονταρισμένη συνέντευξη του θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα. Κάπως έτσι, ο ίδιος θα επιχειρήσει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, μένοντας στην αρχική του θέση πως ουδέποτε επιχείρησε να βιάσει ή βίασε οποιαδήποτε γυναίκα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σπάει τη σιωπή του

Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται από τις 28 Ιουλίου, ο Φιλιππίδης, παρά το αρχικό σοκ της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του, καθώς έλεγε τότε πως «δεν το πιστεύει» και ότι ποτέ δεν φανταζόταν πως θα κατέληγε στη φυλακή, φέρεται να έχει προσαρμοστεί εδώ και αρκετές ημέρες στην καινούργια του ζωή. Είναι αλήθεια, βέβαια, πως καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να αποφυλακιστεί με όρους μέχρι τη δίκη του. Πέτρος Φιλιππίδης

Ωστόσο, μένοντας πια, από τη βίλα του Ψυχικού, σε ένα κελί με άλλους 18-20 κρατούμενους – μεταξύ των οποίων και ο συνάδελφός του, επίσης κατηγορούμενος για βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης – ο ηθοποιός φαίνεται πως κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία του και ενώ, μέχρι στιγμής, τηρούσε απόλυτη σιγή – πέραν των όσων υποστήριξε στις καταθέσεις του, το περιεχόμενο των οποίων έγινε γνωστό – θέλει πλέον να μιλήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments