Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ: Υποβολή αιτήσεων σε δύο προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς

ΟΑΕΔ: Υποβολή αιτήσεων σε δύο προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς
ΟΑΕΔ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον ΟΑΕΔ δύο προκηρύξεις που αφορούν η μια τις σχολές Μαθητείας και η άλλη τα ΙΕΚ του Οργανισμού.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον ΟΑΕΔ δύο προκηρύξεις που αφορούν η μια τις σχολές Μαθητείας και η άλλη τα ΙΕΚ του Οργανισμού.

Οι ταυτότητες των δύο προκηρύξεων

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ

Νέες προσλήψεις προωθεί ο ΟΑΕΔ για τη στελέχωση 30 Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα στις 23:59.

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed .Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν αιτήσεις για εκπαιδευτικούς στις Σχολές Μαθητείας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις του έκτακτου προσωπικού αφορούν σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας ΟΑΕΔ σχολικού έτους 2021-2022. Η ημερομηνία λήξης της διαδικασίας είναι η Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59. Ο ΟΑΕΔ υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Ποια η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https :// www . gov . gr / ipiresies / ekpaideuse / epaggelmaties – ekpaideuses / ekpaideutes – epaggelmatikon – skholon – epas – matheteias – tou – oaed.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης →Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος σε πρόγραμμα για πέντε περιφέρειες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, η διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες και τα ποσά της μηνιαίας επιχορήγησης μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη ανέργων σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης έχουν ως εξής:

  • 473,50 € για τους ανέργους ηλικίας έως και 49 ετών
  • 568,20 € για τους ανέργους ηλικίας 50 ετών και άνω
  • 615,55 € για τους μακροχρόνια ανέργους
  • 710,25 € για τους μακροχρόνια ανέργους 50 ετών και άνω

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments