Lifestyle

Ντόντσιτς: Αραχτός απολαμβάνει το ναργιλέ του στη Μύκονο

Ντόντσιτς: Αραχτός απολαμβάνει το ναργιλέ του στη Μύκονο
Ντόντσιτς: Ο Σλοβένος σούπερ σταρ «γεμίζει τις μπαταρίες του» στη Μύκονο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστος το ναργιλέ του. Μεγαλεία ο παίκτης!

Ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς επέλεξε το νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές κι ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να καπνίζει άνετος τον ναργιλέ του.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έχει ακούσει ουκ ολίγα σχόλια για τα κιλά του κατά καιρούς, δε φαίνεται όμως να τον απασχολούν και πολύ. Πέρυσι τελείωσε τη σεζόν με 27.7 πόντους 8 ριμπάουντ και 8.6 ασίστ, κινούμενος στα όρια του triple-double.

Ο ίδιος θέλει να πάρει δυνάμεις φεύγοντας για λίγο από την πίεση, προκειμένου να είναι έτοιμος να πιάσει ανάλογα, ή και καλύτερα στάνταρ απόδοσης της σεζόν που έρχεται.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του Σλοβένου:

Ο Λούκα Ντόντσιτς (σλοβενικά: Luka Dončić, 28 Φεβρουαρίου 1999) είναι Σλοβένος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως φόργουορντ για τους Ντάλας Μάβερικς στο NBA. Έχει ύψος 2.01 μ., αν και πολλές δηλώσεις τον θέλουν να βρίσκεται στα 2.03 μ. Σήμερα θεωρείται ως ένας από τους πιο υποσχόμενους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές κι ένας από τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές παγκοσμίως. Ντόντσιτς

Ντόντσιτς: Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Ο Λούκα Ντόνσιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανία με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως το 2018 πέρασε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού όπου επιλέχθηκε στο νούμερο 3 του ΝΡΑΦΤ από του Ατλάντα Χοκς, ενώ στην συνέχεια ανταλλάχθηκε με τον Τρέι Γιάγκ, ο οποίος είχε επιλεγεί από τους Ντάλας Μάβερικς. Αυτή την στιγμή συνεχίζει την καριέρα του στους Μάβερικς με τους οποίους είχε μία καταπληκτική σεζόν, ενώ μετά το πέρας αυτής θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους παίχτες του ΝΒΑ. Ντόντσιτς

Σεζόν 2019-2020

Η σεζόν 2019-2020 ήταν μία εξαιρετική σεζόν για τον Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει του Ντάλας Μάβερικς στα πλάι οφς σημειώνοντας ρεκόρ 43-32, ρεκόρ που κατέταξε τους Ντάλας στην 7η θέση της Δυτικής περιφέρειας. Παρόλα αυτά οι Μάβερικς δεν προχώρησαν καθώς στα πλέι οφς, καθώς ηττήθηκαν με 4-2 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στον πρώτο γύρο. Ντόντσιτς

Ντόντσιτς: Διεθνής σταδιοδρομία

Ο Λούκα Ντόντσιτς ανακοίνωσε πως θα εκπροσωπεί την εθνική Σλοβενίας για το υπόλοιπο της καριέρας του. Το 2017 συμμετείχε με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ όπου και κέρδισε την πρώτη θέση του τουρνουά σημειώνοντας ένα σερί 9-0. Η Σλοβενία στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Λετονία, επικρατώντας με 103-97 και με τον ίδιο να σκοράρει 27 πόντους. Στα ημιτελικά η Σλοβενία έκαμψε την αντίσταση της Ισπανίας με σκορ 92-72 με τον ίδιο να πετυχαίνει 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Στον τελικό της διοργάνωσης η Σλοβενία αντιμετώπισε την Σερβία επικρατώντας με σκορ 93-88 παρόλα αυτά ο Λούκα τραυματίζεται κατά την διάρκεια του Αγώνα, χωρίς να μπορέσει να συνδράμει ιδιαίτερα στην νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments