Τεχνολογία

Apple: Διέρρευσαν φωτογραφίες κλώνων των Watch Series 7 πριν καν κυκλοφορήσουν τα αυθεντικά

Apple: Διέρρευσαν φωτογραφίες κλώνων των Watch Series 7 πριν καν κυκλοφορήσουν τα αυθεντικά
Apple: Την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο πραγματοποίησαν εικόνες των κλώνων των επερχόμενων Apple Watch Series 7 πριν καν την κυκλοφορία των αυθεντικών!

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν εικόνες που απεικονίζουν κλώνους των επερχόμενων Apple Watch Series 7.

Apple: Οι εικόνες αυτές φαινομενικά μας δίνουν μια πρώτη ματιά στο αναμενόμενο design των νέων smartwatches της διάσημης εταιρείας.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Twitter ένας χρήστης που είναι γνωστός ως «Majin Bu». Οι κλώνοι των επερχόμενων ρολογιών της διάσημης εταιρείας έχουν τρία χρώματα, Space Grey, Silver, και Space Black.

Το design των κλώνων ταιριάζει απόλυτα με τον επανασχεδιασμό που αναμένεται να έχουν τα αυθεντικά smartwatches, με κάθετο περίγραμμα και έντονες γωνίες, όπως τα πρόσφατα iPhone 12, iPad Air, iPad Pro, και iMac. Apple

Παρόλο που στις φωτογραφίες βλέπουμε απλούς κλώνους, αυτές οι συσκευές ενδέχεται να δίνουν την καλύτερη απεικόνιση των επερχόμενων Watch Series 7. Ο Majin Bu εξήγησε ότι αυτοί οι κλώνοι θα πουληθούν στην Κίνα για περίπου 60 δολάρια.

Apple watch: Νέα έρευνα για το αν το ρολόι μπορεί να ανιχνεύσει τον κορωνοϊό

Δεν είναι κρυφό πως η εταιρεία έχει βάλει στόχο να αναβαθμίσει το Apple watch σ ένα ιατρικό εργαλείο διάγνωσης, προσφέροντας κάτι περισσότερο από απλές fitness πληροφορίες. Για να το επιτύχει αυτό, η εταιρεία πολλές φορές συνεργάζεται με διάφορα πανεπιστήμια της Αμερικής. Apple

Η νέα έρευνα θα γίνει σε συνεργασία με το University of Washington για να μελετήσουν πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Apple Watch για την πρόβλεψη ασθενειών όπως ο κορωνοϊός ή τη γρίπη. Αιτία αυτής της έρευνας στάθηκε μια προηγούμενη ανεξάρτητη έρευνα από ερευνητές του Mount Sinai οι οποίοι έφτασαν στο συμπέρασμα πως το Apple Watch μπορεί να προβλέψει τον covid μέσω της παρακολούθησης των διακυμάνσεων των καρδιακών παλμών, μία εβδομάδα πριν το εργαστηριακό τεστ να βγει θετικό.

«Ο στόχος της μελέτης είναι να δούμε αν οι πληροφορίες που συλλέγονται από το Apple Watch και το iPhone μπορούν να εντοπίσουν πρώιμα σημάδια αναπνευστικών ασθενειών όπως το COVID-19», αναφέρουν οι διοργανωτές στη σελίδα πρόσληψης.

Η μελέτη επικεντρώνεται στην περιοχή του Σιάτλ επειδή οι κάτοικοι «ενδέχεται να έχουν υψηλότερο από τον κανονικό κίνδυνο αναπνευστικής νόσου λόγω της συχνής έκθεσης σε άλλους ανθρώπους μέσω εργασίας ή άλλων δραστηριοτήτων, καταστάσεων υγείας ή άλλων παραγόντων».

Apple

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments