Τεχνολογία

iPhone 13 Pro Max: Εξελιγμένες φωτογραφικές επιδόσεις

iPhone 13 Pro Max: Εξελιγμένες φωτογραφικές επιδόσεις
iPhone 13 Pro Max: Νέες διαρροές πριν την παρουσίαση κάνουν λόγο για μεγαλύτερες κάμερες στο πίσω μέρος του μοντέλου.

Το iPhone 13 Pro Max μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα αναμένεται να ανακοινωθεί το Φθινόπωρο από την Apple. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει το iPhone 13 Pro Max θα έχει μεγαλύτερες κάμερες στο πίσω μέρος.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος του πλάτους της πίσω επιφάνειας του iPhone 13 Pro Max θα καλύπτεται από το module της κάμερας. Αυτό προκύπτει από κάποιες φωτογραφίες του επερχόμενου smartphone που θα παρουσιάσει η Apple.

Μεγαλύτερες κάμερες και καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι με μία ματιά στο πίσω μέρος του iPhone 13 Pro Max θα μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το camera setup είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό με το οποίο είχε εξοπλίσει η Apple το iPhone 12 Pro Max, στοιχείο που δείχνει ότι οι φωτογραφικές επιδόσεις του iPhone 13 Pro Max θα είναι πολύ πιο εξελιγμένες.

Εκτός από τη λειτουργία Sensor Shift για αποτελεσματικότερη σταθεροποίηση εικόνας, το επερχόμενο iPhone 13 εκτιμάται ότι θα έχει καλύτερες ultra wide λειτουργίες, μαζί με το πιο εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης.

Η αλλαγή στο notch

Οι διαστάσεις του notch, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή είναι 5.35×26.8 χιλιοστά, αντί για τα 5.35×34.83 χιλιοστά του iPhone 12. Επομένως, από ότι όλα δείχνουν το iPhone 13 Pro θα έχει μικρότερο notch, διατηρώντας, φυσικά, τις γνώριμες λειτουργίες του προκατόχου του, όπως είναι για παράδειγμα, η λειτουργία FaceID True Depth.

Αυτό που καθίσταται σαφές, πάντως, είναι ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να αναμένουν ένα iPhone με punch hole κάμερα στο μπροστινό μέρος. Παρομοίως, γνώριμος είναι ο σχεδιασμός και στο πίσω μέρος, με διαφοροποιημένη τη διάταξη, λόγω διαφορετικού συνολικού μεγέθους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναμένονται τρεις εκδοχές του iPhone 13, το Mini το οποίο θα έχει διαγώνιο οθόνης στις 5.4 ίντσες, το απλό iPhone 13, μαζί με το Pro τα οποία θα έχουν οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών και το μοντέλο iPhone 13 Pro Max, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments