Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Δεν κλήθηκε συγγενής του Αναγνωστόπουλου για κατάθεση

Γλυκά Νερά: Δεν κλήθηκε συγγενής του Αναγνωστόπουλου για κατάθεση
Γλυκά Νερά: Αν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται ακόμα στην φυλακή, η υπόθεση βγάζει διαρκώς νέες εξελίξεις λόγω της διαρκούς έρευνας.

Συνεχίζονται αδιάκοπα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα προσπαθούν να δουν αν υπάρχει συνεργός του πιλότου. Μάλιστα περιήλθε στην κατοχή της ΓΑΔΑ ένα ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, διαψεύδει τα περί συνεργού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ υποστήριξε ότι δεν ισχύει ότι κλήθηκε ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για κατάθεση.

“Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα”

«Είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα» ανέφερε σχετικά. «Ο εντολέας μου αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας» συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος ρωτήθηκε παράλληλα για τις συνθήκες που βιώνει ο συζυγοκτόνος στην φυλακή κι αν έχει προσαρμοστεί. «Η φυλακή είναι φυλακή, το γνωρίζετε αυτό… Δεν είναι θέμα προσαρμογής. Τηρεί τους κανόνες σωφρονισμού στη φυλακή» κατέληξε.

Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου ατόμου στην υπόθεση

Μάλιστα οι ίδιοι ερευνητές σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι αποδέκτης απειλητικού τηλεφωνήματος –με το ίδιο απροσδιόριστο περιεχόμενο, χωρίς διατύπωση απαίτησης- είχε γίνει την ίδια περίοδο και μία πρώην συνεργάτιδα της κ Μυλωνοπούλου που είχε κοινούς επαγγελματικούς τηλεφωνικούς αριθμούς (ΣΣ όπως είχαν αναρτηθεί στο site του γραφείου τους ) με εκείνη.

Η συνεργάτιδα αυτή ουδέποτε είχε επαφή με τον 32χρονο πιλότο και την δολοφονηθείσα σύζυγο του και δεν είχε καμία συνεδρία μαζί τους. Το ζευγάρι συναντιόταν με την κ Μυλωνοπούλου και μόνο, κι εκείνη δεν γνώριζε τίποτα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω απειλητικό τηλεφώνημα τελικώς ηχογραφήθηκε , γιατί η συνεργάτιδα της συμβούλου ψυχικής υγείας δεν αποκρίθηκε και η κλήση προωθήθηκε στο σύστημα του τηλεφωνητή που κατέγραψε την φωνή του αγνώστου ατόμου.

Οι αστυνομικοί σημειώνουν ότι ούτε από την εξέταση του χώρου της δολοφονίας της Καρολάιν, ούτε από αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων ανακύπτει η εμπλοκή άλλου ατόμου στην ανθρωποκτονία της 20χρονης κοπέλας .Μάλιστα στο διαβιβαστικό(σελ .9 του εγγράφου) που είχε συνταχθεί από το Τμημα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διαλεύκανε την υπόθεση , σημειωνόταν ότι είχαν υπάρξει άρσεις απορρήτου επικοινωνιών και συγγενών του δολοφόνου χωρίς να προκύψει τίποτε άξιο λόγου».

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στην ψυχολόγο της Καρολάιν

Η κ Μυλωνοπούλου σε κατάθεση της προ ενός περίπου μηνος αναφερθηκε σε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άγνωστο «πρόσωπο» την περίοδο 21-25 Μαίου, όταν αρχισε να δημοσιοποιείται ότι προχωρούσε σε συνεδρίες με το ζευγάρι.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει «Το Βήμα» η σύμβουλος ψυχικής υγείας λίγες ημέρες νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία είχε καταγγείλει σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο της στην πυλωτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

Όμως όλα αυτά θεωρείται ότι δεν σχετίζονται με τυχόν «αρωγούς» του 32χρονου δολοφόνου αλλά με άσχετα πρόσωπα που μπορεί να είναι κοινοί φαρσέρ ή άτομα με τα οποία είχε προστριβές η σύμβουλος ψυχικής υγείας για τις επαγγελματικές επιλογές της. Κι αυτό γιατί το περιεχόμενο των απειλών ήταν ασαφές , αόριστο , μη συνδεόμενο με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments