Τεχνολογία

Apple Watch 7: Έρχεται με ανανεωμένα watchfaces

Apple Watch 7: Έρχεται με ανανεωμένα watchfaces
Apple Watch 7: Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την διάθεση στην αγορά του αναβαθμισμένου smartwatch της.

Ο Mark Gurman του Bloomberg αποκάλυψε μερικά στοιχεία αναφορικά με τις σημαντικότερες βελτιώσεις στο νέο Apple Watch 7 που θα ανακοινώσει σύντομα η αμερικανική εταιρεία.

Apple Watch 7: Συγκεκριμένα, ο εν λόγω δημοσιογράφος επιβεβαιώνει ότι φέτος θα δοθεί ιδιαίτερα έμφαση στο ανανεωμένο design, με κοφτό σχεδιασμό, απουσία καμπυλών και μεγαλύτερη οθόνη στα 41 και 45 χιλιοστά.

Στην  τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Gurman γράφει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε νέους αισθητήρες υγείας φέτος. Η επόμενη σημαντική αναβάθμιση της υγείας είναι πιθανό να έρθει το επόμενο έτος (2022), σύμφωνα με τον Gurman, με τη μορφή αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος: Apple Watch 7

«Το Apple Watch Series 7 φέτος θα δώσει έμφαση στην αύξηση του μεγέθους της οθόνης. Τα νέα smartwatches της Apple πλησιάζουν και το φετινό χαρακτηριστικό γνώρισμά τους θα είναι ένας νέος σχεδιασμός, όπως ανέφερα πριν από μερικούς μήνες».

Apple Watch 7: «Ενώ η περσινή αναβάθμιση επικεντρώθηκε στον αισθητήρα οξυγόνου αίματος, φέτος έχει να κάνει με έναν νέο σχεδιασμό με πιο επίπεδη οθόνη και άκρα, ταχύτερο επεξεργαστή και ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες».

«Δεν αναμένω σημαντικές αναβαθμίσεις της υγείας τουλάχιστον μέχρι το επόμενο έτος, οπότε και θα δούμε αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος».

Ο Gurman επιβεβαιώνει ότι το Apple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 41mm και 45mm, όπως έχει προταθεί από αρκετούς άλλους διαρροές τις τελευταίες δύο εβδομάδες . Για να επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη οθόνη, η Apple σχεδιάζει «πολλαπλά νέα watchfaces», συμπεριλαμβανομένης μιας νέας έκδοσης του Infograph Modular face. Apple Watch 7

«Τα φετινά ρολόγια θα έρθουν σε μεγέθη 41 και 45 χιλιοστών, σε σχέση με τα κλασικά μοντέλα των 40 και 44 χιλιοστών. Μου είπαν ότι η Apple θα συνδυάσει πολλές νέες όψεις ρολογιών (watchfaces) για να επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη οθόνη, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου Infograph Modular watchface. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του Apple Watch που η εταιρεία αυξάνει το μέγεθος της οθόνης, μετά τα Apple Watch Series 4 το 2017».

Το Apple Watch 7 αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 13.

Apple Watch 7

Apple Watch 7: Λίγα λόγια για την αμερικανική εταιρεία

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments