Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [31/08/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [31/08/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός

Φαίνεται πως ό, τι κάνετε σήμερα έχει ισχυρή επίδραση στη ζωή κάποιου κοντινού σας προσώπου. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την επιθυμία και την ικανότητα να προχωρήσετε ολοταχώς. Φυσικά, θα θέλατε να έχετε δίπλα σας και τον/την σύντροφό σας. Αλλά αν δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τον ρυθμό σας, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι για να κάνετε τα επόμενα βήματα μόνοι σας.

Ταύρος

Όλοι χρειάζονται λίγη ξεκούραση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι είναι ζωτικής σημασίας για εσάς να αφιερώσετε χρόνο για να ανανεωθείτε και να νιώσετε καλά. Ορισμένα γεγονότα το τελευταίο διάστημα μπορεί να σας έριξαν τα φτερά και είναι απαραίτητο να βρείτε χρόνο για να μείνετε μόνοι. Στείλτε τον/την σύντροφό για shopping και απλά χαλαρώστε.

Δίδυμος

Οι φίλοι σας σίγουρα ξέρουν πώς να σας ξεσηκώσουν. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία μπορείτε να αποφασίσετε είτε να ξεπεράσετε τα όρια σας είτε να μην ασχοληθείτε καθόλου. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει μέση λύση – ούτε ας δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα και αποφασίζουμε μετά. Είτε το κάνετε είτε δεν το κάνετε. Πάρτε το χρόνο σας για να επιλέξετε με σύνεση.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό φέρνει τον έρωτα ξανά στο προσκήνιο. Εάν έχετε ήδη κάποιο φλερτ, τότε να περιμένετε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καυτά σήμερα. Ο/Η αγαπημένος /η σας δεν θα έχει όρεξη για πολλά λόγια. Θέλει δράση και έντονες συγκινήσεις. Είστε έτοιμοι; Σκεφτείτε καλά τι θα συμφωνήσετε να κάνετε.

Λέων

Η επαφή με χώρες του εξωτερικού προβάλλεται ιδιαίτερα σήμερα. Κάτι θα προκύψει που περιλαμβάνει έναν/μία σύντροφο και ίσως ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Μπορεί να βρεθείτε να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς και νέους τρόπους ζωής. Αν συναντήσετε αυτό το άτομο για πρώτη φορά σήμερα, τότε η σχέση σας θα είναι μακροχρόνια.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα έχει όλα τα συστατικά μιας ρομαντικής ταινίας. Υπάρχει πάθος, περιπέτεια και η ευκαιρία να πάτε σε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει, έστω και στη φαντασία σας. Το μόνο εμπόδιο είναι η αστάθεια του άμεσου περιβάλλοντος σας. Αν όλα αυτά σας φαίνονται τρομακτικά, τότε μείνετε μέσα και παρακολουθήστε τα στην τηλεόραση, αντί να βγείτε και να τα βιώσετε από πρώτο χέρι.

Ζυγός

Ο/Η σύντροφός σας είναι έτοιμος /η να σας χαρίσει μια εμπειρία ζωής. Έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε σε αχαρτογράφητα νερά. Για όλα όμως υπάρχει ένα τίμημα. Τίποτα δεν έρχεται δωρεάν. Μπορεί να χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή σχέση. Ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε έναν βαθύτερο δεσμό. Εάν αυτό είναι που θέλετε, τότε προχωρήστε.

Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα, με μια ρομαντική χειρονομία. Το τρέχον πλανητικό δείχνει ότι η μέρα σας θα είναι γεμάτη με ένταση και πάθος. Εάν αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, αυτό θα λειτουργήσει υπέροχα και για τους δύο. Εάν όχι, μπορεί να έχετε πρόβλημα να απομακρύνετε τον/την θαυμαστή/θαυμάστρια σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας επιφυλάσσει μια μέρα πραγματικού πάθους και ρομαντισμού. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να ανακαλύψετε νέα επίπεδα στη σχέση σας δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό μαζί. Αν ψάχνετε για σχέση, οτιδήποτε σχετίζεται με τον τζόγο, τη φιλοσοφία ή τις ταινίες θα συνδέεται με τη διασκέδαση σας σήμερα.

Αιγόκερως

Το πάθος θα βρεθεί, ή μάλλον θα αποκαλυφθεί εντός του σπιτιού σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει τον /την σύντροφό σας έρμαιο των επιθυμιών σας. Μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ιδιοτροπία. Αυτό δεν είναι κακό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχετε συνηθίσει να τα κάνετε όλα μόνοι σας και σας αρέσει να αισθάνεστε χρήσιμοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι όσο περισσότερες ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας έχετε, τόσο το καλύτερο. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει καταιγισμό ιδεών τόσο σε εσάς, όσο και στον/στην σύντροφό σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να βιώσετε μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία, να κάνετε κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σας ή έστω τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Ιχθύς

Τα χρήματα σας δίνουν πρόσβαση σε διάφορους τύπους εμπειριών. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι πρέπει να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τον έρωτα και τα οικονομικά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οικονομικούς πόρους για να κάνετε κάτι που θα αλλάξει τη ζωή και των δυο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε στον/στην αγαπημένο/η σας ένα πολύ ακριβό δώρο που μπορεί να έχει εξίσου ισχυρό αποτέλεσμα. Η επιλογή είναι δική σας – αποφασίστε με σύνεση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments