Αθλητισμός

Ισμαήλ Μπλάνκο: Ανακοινώθηκε από ελληνική ομάδα

Ισμαήλ Μπλάνκο: Ανακοινώθηκε από ελληνική ομάδα
Ισμαήλ Μπλάνκο: Παίκτης του Ιάλυσου Ρόδου είναι και επίσημα ο Αργεντίνος επιθετικός, o oποίος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα.

Παίκτης ομάδας της Ρόδου είναι επίσημα ο Ισμαήλ Μπλάνκο, καθώς μετά τις υπογραφές η ομάδα προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση. Παρόλα αυτά ο παίκτης θα έχει διττό ρόλο μέσα στην ομάδα, καθώς από ότι φαίνεται θα βρίσκεται και στις ακαδημίες του σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ιάλυσο Ρόδου θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Ισμαέλ Μπλάνκο, με την ομάδα της Ρόδου να ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού, o oποίος θα έχει διπλό ρόλο έκπληξη στην ομάδα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας

«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 38χρόνου Αργεντινού επιθετικού Ismael Blanco με τεράστια καριέρα τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Ο Blanco αποκτήθηκε με διπλό ρόλο καθώς πέραν της αγωνιστικής του συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, θα βρεθεί και στις ακαδημίες του σωματείου, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή μας Αντώνη Ρίκκα.

Στόχος όλων μας είναι να εμπνεύσει τα νέα παιδιά προκειμένου να ακολουθήσουν τον επιτυχημένο δρόμο του στο Ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα έχει άκρως ενεργό ρόλο σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες. Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες γενιές».

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο είναι Αργεντινός ποδοσφαιριστής. Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Κλουμπ Ατλέτικο Κολόν το 2002, όπου το καλό του ξεκίνημα επισκίασε ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο (ρήξη χιαστών). Έπειτα αγωνίστηκε δανεικός στο πρωτάθλημα της Παραγουάης με την φανέλα της Κλουμπ Λιμπερτάδ.

Επέστρεψε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα ως δανεικός στην Κλουμπ Ολίμπο (ομάδα Β΄ κατηγορίας), με τη φανέλα της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Β’ κατηγορία της Απερτούρα του 2006 με 18 γκολ και της Κλαουσούρα του 2007 με 11 γκολ, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας του στην Α’ κατηγορία (Πριμέρα Ντιβισιόν) της Αργεντινής. Το 2007 επέστρεψε στην Κλουμπ Ατλέτικο Κολόν, όπου δεν έμεινε πολύ, αφού είχε έρθει η ώρα για το ταξίδι στην Ευρώπη.

Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού στις 7 του μηνός υπέγραψε συμβόλαιο στον Α.Ο. Αιγάλεω μέχρι το τέλος της σεζόν,[1] που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας. Τον Δεκέμβριο του 2020 υπέγραψε σύμβολο συνεργασίας 2 ετών με την ομάδα του Παναρκαδικός Α.Ο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments