Ελλάδα

Mad Clip: Εικόνες σοκ από τον τόπο του δυστυχήματος – Δυο ώρες διήρκησε ο απεγκλωβισμός του

Mad Clip: Εικόνες σοκ από τον τόπο του δυστυχήματος – Δυο ώρες διήρκησε ο απεγκλωβισμός του
Mad Clip: Οι εικόνες με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του σοκάρουν και μαρτυρούν το μέγεθος της πρόσκρουσης που έκοψε το νήμα της ζωής του διάσημου τράπερ.

Ο θάνατος του Mad Clip έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα σκόρπισε θρήνο και ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν στη γαμήλια δεξίωση της μάνατζερ του από την Panik Records, τραγούδησε επί σκηνής με την Ελένη Φουρέιρα και διασκέδασε στο πάρτι.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του, μάρκας Πόρσε, στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητό του ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Οι εικόνες από το σημείο και το κατεστραμμένο αυτοκίνητο σοκάρουν και μαρτυρούν το μέγεθος της πρόσκρουσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments