Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [05/09/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [05/09/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Αποκτάς μια πιο πρακτική και ρεαλιστική άποψη για την ερωτική σου ζωή τώρα. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση ρομαντικών μνησικακιών ή συναισθηματικών πληγών του παρελθόντος, επειδή είναι προφανές πως ένα νέο μέλλον προκαλεί έμπνευση.Ακόμα κι αν δεν έχεις προηγούμενες πληγές, ίσως αποχαιρετήσεις μια προηγούμενη εκδοχή του εαυτού σου. Μπορείς να έχεις μια φωτεινότερη ερωτική ζωή, αλλά βασίζεται σε σένα να κάνεις τα βήματα που χρειάζονται.

Ταύρος

Φαίνεται πως η σχέση σου εξελίσσεται. Ωστόσο, νιώθεις τόσο εμπνευσμένη όσο και τρομαγμένη γι’ αυτό. Προσπάθησε όμως να δεις το μέλλον του συναισθηματικού σου κόσμου με ένα καινούργιο τρόπο. Δεν μπορείς να παραμερίσεις την παθιασμένη ιστορία σου, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να την αφήσεις να σε καθοδηγήσει στο μέλλον.

Δίδυμοι

Υπάρχει ισχυρή δυνατότητα για μια δραματική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή τώρα. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστείς γι’ αυτή ή να λειτουργήσεις αμυντικά. Προσπάθησε να το θυμίζεις συχνά στον εαυτό σου… αν αντιμετωπίζεις αναταράξεις στο δεσμό σου. Κάτι που αφορά τα ερωτικά σου αλλάζει – και πρέπει να το αγκαλιάσεις με όλη σου την καρδιά!

Καρκίνος

Αντιλαμβάνεσαι πως το μυαλό σου είναι πολύ κοφτερό αυτή τη στιγμή. Αν ο εραστής σου πιστεύει ότι μπορεί να σε ξεγελάσει, θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Αν είσαι ελεύθερη, αυτό μπορεί να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά, σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Σπάνια είσαι σε εγρήγορση, αλλά αν κινηθείς έτσι τώρα, θα είναι το εισιτήριό σου για πρόοδο!

Λέων

Η αναστάτωση, η αβεβαιότητα ή το χάος που μπορεί να βίωσες τελευταία στην ερωτική σου ζωή, θα καταλαγιάσουν και θα ηρεμήσουν τώρα. Ίσως αυτό περίμενες…. για να κάνεις μια τολμηρή κίνηση με κάποιον ξεχωριστό. Μπορεί επίσης να πάρεις μια ρομαντική απόφαση ή ο δεσμός σου να γίνει πιο ισορροπημένος. Αυτή η σαφήνεια, δεν θα μπορούσε να φτάσει σε πιο ευοίωνη στιγμή!

Παρθένος

Αν τα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά σου σε είχαν απασχολήσει πολύ τελευταία, τότε θα απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου τώρα. Ίσως μάλιστα μπεις στον πειρασμό να κρατήσεις το χάος… έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα. Η Σελήνη σου τονίζει πως θα επωφεληθείς περισσότερο αν ασχοληθείς με πιο ήσυχες και εσωστρεφείς αναζητήσεις τώρα. Λάβε υπόψη σου, τη συμβουλή της Σελήνης.

Ζυγός

Προσπάθησε να εγκαταλείψεις τον έλεγχο στα ερωτικά σου. Πιθανόν να ανακουφιστεί ο εραστής σου όταν δει πως είσαι πιο ευέλικτη τώρα, από ό, τι στο παρελθόν. Αποδέξου πως δεν χρειάζεται να νιώθεις συνεχώς υπεύθυνη για τη σχέση σου. Δες πώς το ανοιχτό μυαλό και η χαλάρωση, θα σε κάνουν να απολαύσεις τη ζωή σου.

Σκορπιός

Δεν θα ψάξεις τους λόγους που αισθάνεσαι έτσι…. αλλά λειτουργείς πιο ελεύθερα και τολμηρά τώρα στο όνομα της αγάπης. Αν είσαι ελεύθερη, οι κοινωνικοί κύκλοι ενδέχεται να προσφέρουν εμπνευσμένες ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα καινούργιο αίσθημα. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, εκμεταλλεύσου την έντονη ενέργεια που φέρνει ένα κύμα ενθουσιασμού στον συναισθηματικό σου κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να το αξιοποιήσεις με σιγουριά!

Τοξότης

Όσο μεγάλη κι αν είναι η ρομαντική έμπνευση που καταφτάνει… αγκάλιασέ τη. Παίζει ουσιαστικό ρόλο στο να νιώσεις χαρούμενη και θετική. Φαίνεσαι συνεπαρμένη από ένα κύμα ενθουσιασμού, ενώ σκέφτεσαι το μέλλον της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου. Οτιδήποτε αρνητικό, μην το κοιτάξεις τώρα!

Αιγόκερως

Τα λόγια σου έχουν περισσότερη επιρροή αυτή τη στιγμή. Εφάρμοσέ τα λοιπόν με προσοχή, ειδικά αν θέλεις να τονίσεις με θέρμη κάποιες απόψεις σου στον εραστή σου. Μην υποθέτεις αυτόματα πως το αντικείμενο του πόθου σου, βλέπει τα χείλη σου να κινούνται… αλλά δεν καταλαβαίνει τι λες. Πιθανότατα όμως να συμβαίνει ακριβώς αυτό… οπότε δεν χρειάζεται να μεταφέρεις ένα ερωτικό μήνυμα με τόση αποφασιστικότητα.

Υδροχόος

Ένα κύμα θετικότητας διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα και δεν αφορά μόνο την ενίσχυση του αισθησιασμού στο δεσμό σου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία νέων ρομαντικών συνηθειών να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και να φέρει μια νέα προοπτική όπου χρειάζεται. Αν αγωνίζεσαι να σβήσεις μια οδυνηρή ανάμνηση από το παρελθόν, άφησε τη ζεστασιά και την άνεση που επικρατεί τώρα, να φέρει τη θεραπεία που έχεις ανάγκη….γιατί μπορεί.

 Ιχθύες

Πιθανότατα γνωρίζεις πως επικρατεί μια καθιερωμένη ζώνη άνεσης στο δεσμό σου. Ωστόσο τώρα, μπορεί να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο της ερωτικής σου ζωής. Η παθιασμένη πρόοδος ξεδιπλώνεται στα ερωτικά σου… είτε το γνωρίζεις είτε όχι. Όσο μεγαλύτερη προθυμία δείξεις στην εξέλιξη του νέου φιλόδοξου κεφαλαίου, τόσο πιο γρήγορα θα απελευθερωθείς από ξεπερασμένες συναισθηματικές αποσκευές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments