Αθλητισμός

Ερνέστο Βαλβέρδε: Φήμες για επιστροφή του στην Ελλάδα

Ερνέστο Βαλβέρδε: Φήμες για επιστροφή του στην Ελλάδα
Ερνέστο Βαλβέρδε: Ιδανική περίπτωση για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Την ώρα που ο Φαν’τ Σκιπ προετοιμάζει την Εθνική ομάδα για το αποψινό, κομβικό ματς με τη Σουηδία, οι φήμες που τον θέλουν να απομακρύνεται από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος όλο και φουντώνουν. Με την ονοματολογία να δίνει και παίρνει. Μετά τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Γιώργο Δώνη και Τραϊανού Δέλλα, προστέθηκαν άλλα δυο όνομα αυτό του Μανόλο Χιμένεθ και του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αν ευσταθεί η περίπτωση του Βάσκου θα πρόκειται για μια μεγάλη ενέργεια από πλευράς ΕΠΟ που αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος. Οι παραστάσεις και οι επιτυχίες του Τσινκουρί στους πάγκους ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός, η Βαλένθια και η Μπιλμπάο τον καθιστούν μεγάλο και διακαή πόθο για κάθε ομάδα.

Τόσο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού όσο και ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ έχουν ισχυρές σχέσεις με τη χώρα μας και αμφότεροι παραμένουν ελεύθεροι, χωρίς ομάδα αυτήν τη στιγμή.

Πολλά θα κριθούν από την εμφάνιση και κυρίως από το αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης της Εθνικής μας κόντρα στη Σουηδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments