Lifestyle

Βόμβα Λιάγκα για Βανδή: Νέος άνδρας μετά το διαζύγιο με Ντέμη

Βόμβα Λιάγκα για Βανδή: Νέος άνδρας μετά το διαζύγιο με Ντέμη
Βόμβα Λιάγκα για Βανδή: Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί τι ανέφερε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» για τη «νέα σχέση» της διάσημης τραγουδίστριας.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την αγαπημένη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ποια ήταν άραγε η «Βόμβα» Λιάγκα για την Δέσποινα Βανδή;

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στις δηλώσεις της στους λόγους που δεν θα συνεργαστεί φέτος με την Άννα Βίσση. Βόμβα Λιάγκα για Βανδή

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει… αν υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Βόμβα Λιάγκα για Βανδή: Βέβαια, κανείς δεν θέλησε να του απαντήσει με τον παρουσιαστή του «Πρωινού» να συνεχίζει:

«Εγώ ρώτησα κάτι απλό και εσύ μου το γείωσες! Αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».

Βόμβα Λιάγκα για Βανδή: Λίγα λόγια για την διάσημη και πολυαγαπημένη τραγουδίστρια

Η Δέσποινα Βανδή (πραγματικό όνομα: Δέσποινα Μαλέα) (Τύμπινγκεν, 22 Ιουλίου 1969) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια. Στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του The voice το 2014 αναφέρθηκε πως η Βανδή έχει πουλήσει 1.500.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας. από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους. Βόμβα Λιάγκα για Βανδή

Προσωπική ζωή

Παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). Ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιο της με τον Νικολαΐδη στις 15 Ιουλίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments