Αθλητισμός

Μπέντζαμιν Μεντί: Στη φυλακή μέχρι τον Γενάρη του 2022

Μπέντζαμιν Μεντί: Στη φυλακή μέχρι τον Γενάρη του 2022
Μπέντζαμιν Μεντί: Από ότι φαίνεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής που προφυλακίστηκε για βιασμό θα μείνει μέχρι το 2022 στη φυλακή.

Μία είδηση που προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ήταν η σύλληψη του Μπεντζαμίν Μεντί. Ο Γάλλος Μπακ της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη από την αστυνομία του Chesire με τον παίκτη να κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, προφυλακίστηκε, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για να βγει με εγγύηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την άρνηση του αιτήματος εγγύησης, ο Γάλλος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα για αρκετό διάστημα ακόμη. Αναλυτικά, ο Μεντί θα μείνει στη φυλακή, τουλάχιστον έως και τον Γενάρη του 2022 και συγκεκριμένα μέχρι τις 24 του μηνός, όταν θα γίνει και η δίκη του.

Προφυλακίστηκε μέχρι την δίκη του

Κατά την παρουσία του στο δικαστήριο ο Γάλλος ποδοσφαιριστής περιορίστηκε μόνο στο να αναφέρει τα προσωπικά του στοιχεία και τον τόπο διαμονής του. Ακόμη κατηγορείται για παραβίαση των όρων εγγύησής του τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τον ακροατήριο του δικαστηρίου, μετά την αποφυλάκισή του στις 26 Ιουλίου φέτος «έσπασε» έναν όρο που του είχε τεθεί, καθώς είχε περισσότερα από τέσσερα άτομα στο σπίτι του.

Η εισαγγελία διέταξε την προφυλάκισή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Την ίδια ώρα, η συνήγορος του 27χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2018 ετοιμάζει αίτηση εγγύησης για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Λίγα λόγια για τον ποδοσφαριστή της Μάνσεστερ Σίτι

Ο Μπενζαμέν Μεντί είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός για τη Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Μεντί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, παίζοντας για την πρώτη ομάδα το 2011.

Το 2013 αποκτήθηκε από την Μαρσέιγ, και παρέμεινε στο σύλλογο για τρία χρόνια πριν αποκτηθεί από τη Μονακό, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι για 52 εκατομμύρια λίρες, που αποτελούσε τότε ρεκόρ για μεταγραφή αμυντικού. Στη συνέχεια κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ την πρώτη του χρονιά στο σύλλογο.

Ο Μεντί πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική αντρών της Γαλλίας, ενώ νωρίτερα ήταν μέλος των εθνικών Κ-16, Κ-17, Κ-18, Κ-19 και Κ-21. Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο Μουντιάλ 2018, το οποίο και κατέκτησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments