Ελλάδα

Mad Clip: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του τράπερ

Mad Clip: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του τράπερ
Mad Clip: Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως σχετικά με το τραγικό ατύχημα του τράπερ, ενώ εξετάζεται η ολισθηρότητα του δρόμου τη μοιραία νύχτα.

Νέα στοιχεία φωτιά αποκαλύφθηκαν σχετικά με το τραγικό δυστύχημα του Mad Clip. Μέχρι σήμερα πολλοί προσπαθούν να βρουν τα αίτια που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με τον πατέρα του να δίνει την δική του εκδοχή. Την Δευτέρα ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οδηγοί που κινήθηκαν εκείνη τη νύχτα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι τη λεωφόρο Αθηνάς που κατέληξε η μαύρη Porsche, έχουν αναφέρει πως ο δρόμος είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία.

Νερά στην μοιραία διαδρομή

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξαν νερά σε τρία σημεία της διαδρομής που διάνυσε το αυτοκίνητο του τράπερ. Ως γνωστός η διαδρομή πήγαινε από τη λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι τη λεωφόρο Αθηνάς. Το στοιχείο αυτό προβληματίζει όλο και περισσότερο.

Πηγή εικόνας: MEGA – LIVE NEWS

Τα ελαστικά του αυτοκινήτου του τράπερ

Ο πατέρας του 34χρονου μουσικού έχει ήδη καταθέσει πως το σπορ αυτοκίνητο του γιου του είχε λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές πίστες.

Ελαστικά που όταν ακουμπήσουν σε νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν δεν αποδίδουν. Αν όντως υπήρχαν νερά στον δρόμο και η μοιραία Porsche είχε τα συγκεκριμένα λάστιχα, το όχημα σε κάποια σημεία είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο.

Ο Mad Clip σε μια τέτοια περίπτωση δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Πηγή εικόνας: MEGA – LIVE NEWS

Συνεργάτες του ειδικού πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια, Παναγιώτη Μαδιά, συμπλήρωναν πως από τη δική τους έρευνα, τα νερά εκείνη τη νύχτα δεν υπήρχαν στα τελευταία μέτρα της μοιραίας διαδρομής. Αν τα λάστιχα κρύωσαν, το πρόβλημα μπορεί να εκδηλώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά και να οδήγησε τον 34χρονο στον θάνατο.

Πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται από τις έρευνες

Όλα αυτά την ώρα που οι συζητήσεις για το κινητό τηλέφωνο, τον χρυσό σταυρό και την περιουσία του μουσικού συνεχίζονται. H αυτοψία στο μοιραίο αυτοκίνητο θα δείξει αν μέσα σε αυτό υπάρχει ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του 34χρονου που χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν χαθεί και τα κλειδιά του σπιτιού του, μέσα στο οποίο υπάρχουν χρήματα. «Κλειδί» για να πέσει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης, είναι ο διαγνωστικός έλεγχος και η αυτοψία στη μαύρη Porsche του τράπερ, καθώς εκείνη την ημέρα θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, μετά τον θάνατο του τράπερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments