Αθλητισμός

Σπάθας: Καθαρό πέναλτι στον Βαλμπουενά

Σπάθας: Καθαρό πέναλτι στον Βαλμπουενά
Σπάθας: Ο πρώην διεθνής διαιτητής σχολιάζοντας στο MEGA τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Ηλίας Σπάθας ήταν καλεσμένος στο στούντιο της αθλητικής εκπομπής του MEGA, «Super Μπάλα». Ο πρώην διεθνής διαιτητής σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων της πρεμιέρας της φετινής Σούπερ Λιγκ και στάθηκε στο καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό στο ματς με τον Ατρόμητο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και ανάγκασε τους πρωταθλητές Ελλάδος να γκελάρουν, μένοντας στη λευκή ισοπαλί με την ομάδα του Περιστερίου (0-0).

«Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο αμυνόμενος παίκτης του Ατρομήτου πιάνει από τον ώμο τον παίκτη του Ολυμπιακού και τον ανατρέπει. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι είναι εντός περιοχής. Το τράβηγμα είναι ευδιάκριτο από την κάμερα.

Θα έπρεπε να δώσει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου. Διαιτητής είναι ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Φωτιάς. Εδώ σίγουρα υπάρχει συνεργασία του VAR με τον διαιτητή. Συμφωνεί ο VAR με τον διαιτητή για να μην τον οδηγήσει να δει τη φάση στο βίντεο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σπάθας.

Σπάθας για ΠΑΟΚ – ΠΑΣ: Σωστά δεν δόδηκαν πέναλτι σε Περέα και Τέιλορ

Αναφερόμενος στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ, στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ηλίας Σπάθας υποστήριξε ότι ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι σε Περέα και Τέιλορ. Τόνισε πως αφού η φάση ελέγχθηκε από το var, είναι σωστή η απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σπάθας για ΠΑΟ – Απόλλωνας: Κακώς δόθηκε κόκκινη στους φιλοξενούμενους

Σχολίασε και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα και θεωρεί ότι κακώς ο Σιδηρόπουλος έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Άντονι Φατιόν και έμειναν με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι. «Δεν υπάρχει υποσχόμενη επίθεση», σχολίασε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments