Ελλάδα

Αρκαδία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Αρκαδία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Αρκαδία: Ανείπωτη θλίψη στο χωριό Μαντέικα.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αρκαδία η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου στο χωριό Μαντέικα. Πολλές είναι οι ειδήσεις με θανάτους ανήλικων παιδιών τον τελευταίο καιρό, καθώς σημειώθηκαν δύο θάνατοι παιδιών σε Ζάκυνθο και Χαλκίδα από ηλεκτροπληξία, ενώ στην Εύβοια ένας 12χρονος ξεψύχησε από ανακοπή καρδιάς.

Αρκαδία: Το παιδί βρήκε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr. το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία, ενώ «φως» στην αιτία του θανάτου του 15χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Αρκαδία

Χαλκίδα: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα καθώς πέθανε από ηλεκτροπληξία ένα 17χρονο παιδί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- τον χτύπησε ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία όταν προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία ένα παλιό φορτηγό της οικογενειακής επιχείρησης κρεάτων.

Ζάκυνθος: 12χρονος σκοτώθηκε ακαριαία από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 12χρονο αγόρι, αλβανικής καταγωγής, από το Τσιλιβή Ζακύνθου. Το άτυχο παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου. Κάποιο απ’ αυτά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία. Τραγωδία στη Ζάκυνθο

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή κοινωνία στη θλίψη. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε σύμφωνα με το imerazante.gr στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε και η Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο χώρο του οποίου έχασε τη ζωή του το 12χρονο αγόρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments