Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Με καλάσνικοφ, βερμούδα και τατουάζ οι δράστες

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Με καλάσνικοφ, βερμούδα και τατουάζ οι δράστες
Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες της τράπεζας, φωνάζοντάς τους να μην κάνουν καμία κίνηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του διδύμου που είναι υπεύθυνο για την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δύο δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας στις 11:45.

Πληροφορίες για προσαγωγές υπόπτων που είχαν σχέση με τη ληστεία

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΟΠΚΕ, φέρεται να έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων και τους οδηγούν στα κεντρικά της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την κινηματογραφική ληστεία. Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

Το σκηνικό της ληστείας στήθηκε μέρα μεσημέρι σε έναν από τους πιο κεντρικούς και τουριστικούς δρόμους της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως 53. Γύρω στις 12 το μεσημέρι δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα με όπλα, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες της τράπεζας, φωνάζοντάς τους να μην κάνουν καμία κίνηση και μετά, αφού άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στα γκισέ, εξαφανίστηκαν.

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Τα χαρακτηριστικά των δραστών

Αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν φθάσει στο σημείο λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους ενώ έχουν στη διάθεση τους και εξετάζουν βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία τόσο για τα χαρασκτηριστικά όσο και για το modus operandi των ενόπλων που θα ανοίξουν το δρόμο των ερευνών. Σε πρώτη φάση προσπαθούν να συνθέσουν το δρομολόγιο διαφυγής του διδύμου των ληστών για να βρεθούν στα ίχνη τους.

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες φορούσαν βερμούδες και κοντομάνικα ενώ ένας είχε χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι. Ο ένας δράστης, αυτός με το τατουάζ, είχε πιστόλι, ενώ ο συνεργός του καλάσνικοφ, γεγονός το οποίο κινητοποίησε άμεσα την αστυνομία. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας για συλλογή υλικού .

Το θέμα της ληστείας και συνακόλουθα το θέμα της Ασφάλειας, έφθασε μέχρι και στο briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου, με τον εκπρόσωπο να δηλώνει ότι η ασφάλεια- προυπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας- παραμένει πάντα ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments