Ελλάδα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μία προσαγωγή για εμπρησμό

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μία προσαγωγή για εμπρησμό
Φωτιά στην Πάρνηθα: Το μεσημέρι της Τετάρτης ξέσπασε η πυρκαγιά στην περιοχή και ήδη οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγή για εμπρησμό.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή με την κατηγορία του εμπρησμού, σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε στην Πάρνηθα. Πρόσφατα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στην Ανάβυσσο και στην Κερατέα. Ακόμη, σήμερα ξέσπασε φωτιά και στον Κάλαμο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο, ο οποίος θα εξεταστεί από τις Αρχές για τη φωτιά στην περιοχή Μπόσκιζα στις Αχαρνές για την οποία κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εναέρια μέσα για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή του 31χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας τον είδε να βγαίνει από το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο έχει κατηγορηθεί για εμπρησμό.

Βασικές οδηγίες προστασίας από τη φωτιά

Φωτιά ή πυρ ή και πυρά είναι η καύση που συνοδεύεται από φλόγα. Πρόκειται για χημική αντίδραση κατά την οποία εκλύεται έντονα θερμότητα και κατά το φαινόμενο συντηρείται φλόγα, ως ορατό αποτέλεσμα της εξώθερμης αντίδρασης. svg%3E

Η φωτιά έχει καταστρέψει περιουσίες, έχει πάρει άδικα ζωές, μπορεί να αποβεί καταστροφική. Έχετε στο νου σας αυτές τις βασικές οδηγίες προστασίας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την περίπτωση που η φωτιά πλησιάζει το σπίτι σας και να θυμάστε πάντα πως η πυρκαγιά είναι απρόβλεπτη και η σωτηρία των ανθρώπων προέχει από οτιδήποτε άλλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments