Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Λιώνει για το νέο της αμόρε

Ιωάννα Τούνη: Λιώνει για το νέο της αμόρε
Ιωάννα Τούνη: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ εμφανίζεται να είναι η γνωστή εκρηκτική Influencer. Δείτε ρομαντικά στιγμιότυπα από την βραδινή της έξοδο.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου εμφανίστηκαν μαζί σε βραδινή έξοδο και έδειξαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Το νέο καυτό ζευγάρι της ελληνικής showbiz βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Εκείνη δεν σταματούσε να είναι στην αγκαλιά του συντρόφου της, κοιτώντας τον με… λατρεία στα μάτια ενώ και εκείνος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της.

Αξίζει να επισημανθεί εδώ πως στην αρχή της σχέσης τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούσαν τις μεταξύ τους επαφές κρυφές.

Φαίνεται όμως ότι πλέον δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τα φωτογραφικά «κλικ» που θα τους «τσακώσουν» μαζί. Το αντίθετο μάλιστα.

Ιωάννα Τούνη: Δείτε φωτογραφίες τους από τη βραδινή τους έξοδο:

Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη Ιωάννα Τούνη

Λίγα λόγια για την ίδια!

Η Ιωάννα Τούνη έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks». Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, ενώ είναι από τις […]

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks».

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας.

Τέλος, έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, ενώ είναι από τις πιο ενεργές Ελληνίδες στο  Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments