Κόσμος

Προκληση Γιαϊτζί: Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει

Προκληση Γιαϊτζί: Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει
Προκληση Γιαϊτζί: Προκάλεσε για άλλη μία φορά την Ελλάδα ο εμπνευστής της Γαλάζιας Πατρίδας συνεχίζοντας τις πολεμικές προκλήσεις.
Προκληση Γιαϊτζί: Προκάλεσε για άλλη μία φορά την Ελλάδα ο εμπνευστής της Γαλάζιας Πατρίδας συνεχίζοντας τις πολεμικές προκλήσεις.

Νέα πρόκληση από την Τουρκία, αυτή τη φορά από τον πρώην αρχηγό του τουρκικού ναυτικού Τζιχάτ Γιαϊτζί. Η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις με τον Ακάρ να λέει ότι η Ελλάδα συνεχίζει τις ψεύτικες απειλές και το Τουρκικό ΥΠΕΞ να αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδας για έρευνα ανατολικά της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο εμπνευστής της Γαλάζιας Πατρίδας και του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, απόστρατος ναύαρχος και πρώην αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ, Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος «αποκάλυψε» τα «ελληνικά σχέδια επέμβασης στη Δυτική Τουρκία σε συνεργασία με τους Γκιουλενιστές», συνέχισε τις… πολεμικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας.

“Σήμερα στην Ελλάδα, αν υπάρξει περίπτωση πολέμου, δεν θα μπορούν να βρουν στρατιώτες να πολεμήσουν”

Μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Ulusal Kanal, ο Τζιχάτ Γιαϊτζί εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει.

«Σήμερα στην Ελλάδα, αν υπάρξει περίπτωση πολέμου, δεν θα μπορούν να βρουν στρατιώτες να πολεμήσουν» είπε ο τούρκος απόστρατος, προσθέτοντας ότι «Το 2020 θα προσλάμβαναν (στον στρατό) 1500 άτομα και με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα».

«Με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα» συνέχισε, «ενώ σ’ εμάς όχι 1.500 άλλα 250 χιλιάδες άτομα προσλαμβάνονται και υποβάλλουν αίτημα ένα εκατομμύριο άτομα» συμπλήρωσε.

«Στην Ελλάδα θα γίνει χαμός»

«Αν σήμερα, να μη δώσει ο θεός βέβαια, υπάρξουν στην Τουρκία 50 ή 30 ή 40 μάρτυρες, το δικό μας έθνος αυτό θα το αντιμετωπίσει με σιωπή, υπομονή και σταθερότητα, ενώ οι μάνες και οι πατεράδες θα πούνε “Να είναι καλά η πατρίδα”» τόνισε.

«Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ένας, μόλις υπάρξει ένας στην Ελλάδα θα γίνει χαμός, θα γίνει χαμός στην Ελλάδα» είπε. Και κατέληξε: «Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Χωρίς να πολεμήσει την γονατίζει».

Δείτε τι ανέφερε σε συνέντευξη του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments