Αθλητισμός

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Τελειώνει ο Μάντζιος από τον Άρη

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Τελειώνει ο Μάντζιος από τον Άρη
ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Στην έξοδο βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι έξαλλος μαζί του, ενώ παράλληλα επιχειρεί να κλείσει τον Ουζουνίδη.

Στην έξοδο βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι έξαλλος μαζί του, ενώ παράλληλα επιχειρεί να κλείσει τον Ουζουνίδη, σύμφωνα με το overfm.gr

Μετά τα αποτελέσματα στους δύο αγώνες στη Super League χωρίς νίκη και χωρί γκολ, σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική εικόνα των «κίτρινων» υπάρχει έντονος πριοβληματισμός στη Διοίκηση. Όλα αυτά έρχονται την στιγμή όπου ξεπεράστηκε ένας ακόμη οδυνηρός ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Αστάνα και έγιναν μεταγραφικές κινήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν υπέρβαση. Ο Άρης δεν αποδίδει καλά στα επίσημα παιχνίδια και οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί από τα φιλικά, διαψεύδονται. Σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχει ο προπονητής και ο Θόδωρος Καρυπίδης εξετάζει όλα τα δεδομένα.

Ποιες οι επόμενες εξελίξεις

Είναι ανοιχτό το σενάριο να μην κάτσει στον πάγκο του Άρη ο Μάντζιος στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον εκλεκτό αντικαταστάτη, δεν αποκλείεται να καθίσει ως υπηρεσιακός ο Τόλης Τερζής, που είναι προπονητής στην Κ19 και έχει εμπειρία και από την πρώτη ομάδα. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι οι παίκτες στα αποδυτήρια δεν έδειξαν τη διάθεση να υπερασπιστούν τον Έλληνα τεχνικό, μετά από τις πρώτες γκέλες και δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις στο ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Έρχεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης;

Μία από τις επιλογές του είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πρώην προπονητής της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες το βράδυ προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του Ελληνα προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε από τη διοίκηση της Κραϊόβα μετά την ήττα του ρουμάνικου συλλόγου από τη Λάτσι στην Αλβανία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Europa Conference League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments