Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [18/09/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [18/09/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Tο σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανεβασμένη θα είναι η μαχητικότητα και ο δυναμισμός σας, σήμερα θα φλερτάρετε με αυτοπεποίθηση, όμως το νου σας να μην παγιδευτείτε στην απόλυτη σιγουριά. Αποφύγετε υπεροπτικές σκέψεις ή κουβέντες, προσεγγίστε με τρόπο συνετό και συμμαζεμένο. Θα υπάρξει υπερβολή στις κινήσεις και στις απόψεις σας. Εσείς που στοχεύετε στην επανασύνδεση κινηθείτε συνετά και ώριμα, αποφύγετε τα λόγια τα παχιά.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, απόλυτη ίσως και κάπως πεισματάρικη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστούν τάσεις ανυπομονησίας, καλό θα είναι να τις οριοθετήσετε. Σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία, γι’ αυτό ενδεχομένως να φανείτε κάπως αδιάφοροι προς το ταίρι σας. Εσείς που είστε μπερδεμένοι και βρίσκεστε σε ερωτικό δίλημμα, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, κάθετους, ανυπόμονους και παρορμητικούς, θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδεχομένως να εμφανίσετε αναστολές σχετικά με θέματα προσέγγισης. Εσείς που είστε στην αρχή της σχέσης σας, προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, ίσως να μπερδευτεί η καρδιά σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, περνάτε σε αποτελεσματική δράση. Σήμερα δε θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ωστόσο αποφύγετε την αδιάλλακτη στάση. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σχετικά με ερωτικά θέματα μελλοντικής εξέλιξης είτε αυτά αφορούν δέσμευση είτε συγκατοίκηση, σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε το άγχος, μην κινηθείτε βιαστικά, υπό την επήρεια ανασφαλειών.

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, ναι μεν θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, ωστόσο το νου σας να μην ξεφύγει η αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε αποφασιστικά, αλλά πάντα με σύνεση και όχι με υπερβολή. Σήμερα για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους άνευ σχέσης, θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές, εκδηλωθείτε αυθόρμητα, όμως προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν εσωτερικοί προβληματισμοί, ενδεχομένως εσείς οι ίδιοι να πιέσετε τον εαυτό σας και να οδηγηθείτε σε παρορμητικές ή βιαστικές ενέργειες. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, οι αποφάσεις που θα πάρετε δε θα πρέπει να είναι επιπόλαιες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αν σας ενδιαφέρει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, καλό θα είναι να αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, σήμερα πεισματικά θα θελήσετε να περάσει το δικό σας. Δυναμικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν στενοχώρια ή ψυχικό βάρος, ωστόσο ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Επειδή σαν χαρακτήρες έχετε την τάση να παρασύρεστε από το συναίσθημα και το πάθος, γι’ αυτό το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, σκεφτείτε λογικά, βάλτε φρένο στην ανυπομονησία σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα αντιθέσεις θα έχει η συμπεριφορά σας. Από τη μια θα είστε ενθουσιώδεις και δυναμικοί, από την άλλη όμως σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα θα βγει η αδιάφορη πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μπερδέψετε τελικά το ταίρι σας. Προσοχή τόσο στο υπερβολικό ενδιαφέρον, όσο και στην πλήρη απάθεια. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διατηρηθεί η ισορροπία, χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητά σας.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανεβασμένη διάθεση και δυνατή αυτοπεποίθηση θα είναι τα στοιχεία σας, όμως δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα προσεγγίσετε. Καλό θα είναι να περιορίσετε τάσεις ανεξέλεγκτου αυθορμητισμού, προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, τα βλέμματα και οι κινήσεις σας θα φανερώσουν αμοιβαία έλξη, όλα θα παιχτούν στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό θα αποτινάξετε τον αναγκαστικό συμβιβασμό που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή συνήθειες. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπερβολική αυτοπεποίθηση και να οδηγηθείτε σε επαναστατικές πράξεις, που δεν είναι σίγουρο αν θα σας βγουν σε καλό. Σήμερα θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελεύθερα, ωστόσο το νου σας να μη δώσετε λάθος έκταση στα όρια της οικειότητας.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε σίγουροι για τις δυνατότητες και τα προσόντα σας, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, στις συζητήσεις με το ταίρι σας καλό θα είναι να μη φανείτε κάθετοι και απόλυτοι. Για να μην υπάρξουν λεκτικές διαμάχες και κόντρες υπεροχής, προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, βγάλετε στην επιφάνεια την καλλιεργημένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους δε λείψουν τα απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε εσωτερικές αναστολές, που τελικά θα μειώσουν την αποφασιστικότητά σας. Η εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου από το παρελθόν, ίσως να διχάσει τη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να φέρει μπέρδεμα στην καρδιά σας. Σας συμβουλεύω στην παρούσα φάση να αποφύγετε την επανασύνδεση, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αισθάνεστε και τι αναζητάτε. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι να αποφασίσετε, τότε πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments