Αθλητισμός

Καρυπίδης σε Μάντζιο: Κάνε ό,τι θεωρείς σωστό για να αλλάξει η κατάσταση

Καρυπίδης σε Μάντζιο: Κάνε ό,τι θεωρείς σωστό για να αλλάξει η κατάσταση
Καρυπίδης σε Μάντζιο: Μπορεί να πάρει όποια απόφαση που θεωρεί ότι είναι σωστή, για να αλλάξει το κλίμα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, σε μήνυμα προς τον προπονητή των Κιτρίνων, Άκη Μάντζιο, τόνισε πως τον εμπιστεύεται απόλυτα και ότι έχει το ελεύθερο να πάρει οποιαδήποτε απόφαση θεωρείται σωστή για να αλλάξει η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης ηττήθηκε από τον Ιωνικό με 1-0, με την εν λόγω ήττα να οδηγεί και στην υποδοχή σε υψηλούς τόνους για την ομάδα στο αεροδρόμιο.

Καρυπίδης σε Μάντζιο: Απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε προς την πλευρά του Άκη Μάντζιου πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ότι μπορεί να πάρει όποια απόφαση που θεωρεί ότι είναι σωστή, για να αλλάξει το κλίμα της ομάδας και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, όπως προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ η διοίκηση του Άρη δεν αναζητά άλλους προπονητές, το οποίο σημαίνει πως η θέση του Μάντζιου (για την ώρα) είναι ασφαλής. Τέλος, όλα τα μάτια των ανθρώπων του Άρη είναι στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (22/9, 20:30) εκεί όπου οι «Κιτρινόμαυροι» θέλουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Καρυπίδης σε Μάντζιο

Άρης: Υποδοχή από οπαδούς στο αεροδρόμιο σε υψηλούς τόνους

Η ήττα από τον Ιωνικό το βράδυ της Παρασκευής (17/09) έφερε σύννεφα στον Άρη. Πέρα από το πρόστιμο που επέβαλε σε όλους ο Καρυπίδης, η αποστολή της ομάδας τα άκουσε το βράδυ στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και μίλησαν με αυστηρό τρόπο στους παίκτες ζητώντας τους να μην επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση. Μάλιστα, τους επεσήμαναν ότι θέλουν να δουν την ομάδα τους να επικρατεί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη (22/09, 20.30). “Σας πιστεύουμε, σας στηρίζουμε, αλλά ξυπνήστε! Κερδίστε τον Παναθηναϊκό και όχι ξανά τέτοια εμφάνιση” είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Άρη στους παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments