Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θλάση ο Αμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα

ΑΕΚ: Θλάση ο Αμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα
ΑΕΚ: Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Λαμία με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να τον αντικαθιστά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Νορντίν Άμραμπατ, υπέστη θλάση κι έτσι δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (26/09, 20:30).

Ο Άμραμπατ πραγματοποίησε θεραπεία στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (23/09) και σήμερα (24/09) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τελικά, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον δικέφαλο και έτσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδια της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νορντίν Άμραμπατ ένιωσε ενοχλήσεις στο χθεσινό (22/9) ματς κόντρα στη Λαμία και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο έμπειρος εξτρέμ αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Λαμία, καθώς είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ήθελαν να ρισκάρουν.

Ο Άμραμπατ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες εξετάσεις και εκεί θα φανεί αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και αν θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Τι ακριβός συνέβη

Στο ημίχρονο του αγώνα της Ένωσης με τη Λαμία ο Μαροκινός άσος που πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και ατομικές ενέργειες, ένιωσε ενοχλήσεις και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θέλησε να ρισκάρει και τον αντικατέστησε προληπτικά.

Στη θέση του πέρασε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments