Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [25/09/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [25/09/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για τα Ζώδια Αύριο, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 οι οποίες βασίζονται στις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσωπικό ραντεβού με συγκεκριμένο άτομο θα σας ανανεώσει ψυχικά και ερωτικά, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα ή την απογοήτευση. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, η απελευθερωμένη και δυναμική σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε δεσμό. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα έχετε άνοιγμα για ερωτικές συναντήσεις, ουσιαστικές γνωριμίες και απρόοπτες εξελίξεις. Συνεννόηση και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας ερωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε, θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή.

 Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία, αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, εκφράστε αυτό που νιώθετε. Αν περάσετε σε ερωτικές προσεγγίσεις, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, φλερτάρετε, εκδηλωθείτε, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες.

Λέοντας

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόοπτες συναντήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Σήμερα, μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική επανασύνδεσης. Ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας, θα ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στην ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεσή σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που εγκλωβιστήκαν στη στασιμότητα. Θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Μια συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα θελήσετε να κυνηγήσετε τη νέα ευκαιρία και θα τα πάτε μια χαρά. Με πολύ θετικό μάτι θα δείτε το πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, περνάτε σε νέα ερωτική περίοδο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, τα σημερινά γεγονότα θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητά σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν, προμηνύονται ευχάριστες συνέπειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ξεχνάτε τα παλιά και ξεκινάτε για καινούργια. Θα προκύψει νέα γνωριμία, οι συμπτώσεις θα φέρουν δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά, ανοίγεται διαδρομή ερωτικής περιπέτειας με μεγάλη και ευχάριστη πορεία. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός έρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι’ αυτό μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο. Σήμερα κλείνει για εσάς το παρελθόν, έρχονται ανοίγματα που θα σας ενθουσιάσουν.

 Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε συγκαταβατικοί, τη διπλωματία σας θα τη χρησιμοποιήστε όχι με στόχους επιθετικούς, αυτή τη φορά ο σκοπός σας θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, η στάση που θα κρατήσετε θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις, αποτρέποντας τις περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά για τους ερωτικά μόνους, η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα αποκτήσετε βλέψεις ερωτικές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τον αισθησιακό σας ερωτισμό, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια ή στασιμότητα. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις, που σίγουρα θα σας βγουν σε καλό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, συναντήσεις και τολμηρές συζητήσεις. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες με το ταίρι σας θα επιλέξετε τους χαμηλούς τόνους, θα αποφύγετε εντάσεις και επιθετικά λόγια. Σήμερα η μέρα σας θα είναι θερμή, ερωτική, ίσως και αποκαλυπτική. Εσάς τους ερωτικά μόνους ενδέχεται να σας ξαφνιάσει η εξομολόγηση που θα ακούσετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments