Ειδήσεις

Σασμός: Τι θα δείτε σήμερα

Σασμός: Τι θα δείτε σήμερα
Σασμός: Η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha Σασμός επεισόδιο 13 είδαμε: Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

Σασμός 27/09 Επεισόδιο 14

Επεισόδιο 14: H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί.

Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments