Τεχνολογία

Apple: Το πρώτο κατεστραμμένο iPhone 13 Pro είναι εδώ

Apple: Το πρώτο κατεστραμμένο iPhone 13 Pro είναι εδώ
Apple: Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει στην αγορά και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εντυπωσιακές φωτογραφίες με το διάσημο smartphone διαλυμένο.

Το νέο μοντέλο της σειράς iPhone, το iPhone 13, παρουσιάστηκε από την Apple μόλις πριν από λίγες ημέρες, για την ακρίβεια στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, πριν ακόμη καλά καλά οι χρήστες των νέων συσκευών να το πιάσουν στα χέρια τους και να το «εξερευνήσουν», κάποιοι κατάφεραν κιόλας να το «διαλύσουν».

Η αρχή έγινε με το iPhone 13 Pro του γνωστού concept designer Ben Geskin.

Ο Geskin δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media του και είπε απλά ένα “Ouch”. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη διαλυμένη πλάτη του iPhone 13 Pro και σε κάποια σημεία μπορούμε να δούμε το εσωτερικό του τηλεφώνου. Ωστόσο, ο Ben δεν ανέφερε πουθενά τι έγινε και το smartphone κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

Το νέο iPhone 13 και iPhone 13 mini

Η νέα εκδοχή του smartphone, εξωτερικά δείχνει σχεδόν ίδια με την προηγούμενη. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ σημαντικές αλλαγές, στις δυνατότητες του.

Ο επεξεργαστής είναι πλέον ο Α15 Bionic, εξαπύρηνος επεξεργαστής, ο οποίος περιλαμβάνει 15 δισ. μεμονωμένους ημιαγωγούς. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να εκτελεί 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.

Η Apple βελτίωσε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες φωτογραφίας του iPhone, τόσο σε ακίνητη όσο και σε κινούμενη εικόνα. Το iPhone 13 είναι εφοδιασμένο με δύο κάμερες ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ έχει ενσωματωθεί το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας από την περσινή ναυαρχίδα, το iPhone 12 Pro Max. Στη λειτουργία βίντεο, προστέθηκε η λειτουργία Cinematic, ώστε το επίπεδο λήψης να φτάσει σε επίπεδα επαγγελματικής βιντεοσκόπησης. Apple

H τιμολογιακή πολιτική της Apple για το νέο iPhone 13 διέψευσε τις πληροφορίες για ακόμα πιο ακριβό smartphone. Το Mini ξεκινά από 699 δολ. στις ΗΠΑ, με χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων στο σκληρό δίσκο της συσκευής από 128 έως 512 Gigabyte.

Apple: Τα νέα iPhone 13 Max και iPhone 13 Pro Max

Σχετικά με το iPhone 13 Max και Max Pro, οι βελτιώσεις εστιάζονται στο εντελώς νέο σύστημα των τριών καμερών. Με έναν τηλεφακό 77 χιλιοστών, έναν ευρυγώνιο και έναν υπερευρυγώνιο, η εικονοληψία με τα κορυφαία μοντέλα του iPhone 13 διαφημίζεται από την Apple σαν εντελώς ασυναγώνιστη. Apple

Πολύ σημαντικό, είναι ότι όλες οι κάμερες ενισχύονται από το σύστημα νυχτερινής λήψης, το οποίο βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, υπάρχει και το σύστημα Pro Motion, το οποίο εξομαλύνει την κινούμενη εικόνα, εξαλείφοντας το γνωστό φαινόμενο των pixel σε βίντεο.

Το βίντεο με την παρουσίαση των νέου οικοσυστήματος της Apple

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments