Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [27/09/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [27/09/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για τα Ζώδια Αύριο, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 οι οποίες βασίζονται στις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα δώσει δυνατή ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας απαλλάξει από αρνητισμούς, σήμερα θα ακουστούν εξομολογήσεις. Επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, η έντονη ερωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που οι επαφές σας δε θα μείνουν στο επιφανειακό φλερτ. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ανοιχτόκαρδοι θα εμφανιστείτε σήμερα. Εσείς οι ελεύθεροι θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα ευγενικά και ευπαρουσίαστα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με διακριτικό και όμορφο τρόπο, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε, η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Θα υπάρξουν ευχάριστες τυχερές συμπτώσεις και θερμές εξελίξεις, που δε θα σταθούν στο εφήμερο, προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα ακούσετε πρόταση που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, ισορροπία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, σήμερα θα προτιμήσετε τη διπλωματία, δε θα θελήσετε να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Τηλεφώνημα θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές που θα σας βγουν σε καλό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τις επαφές σας σε νέο στάδιο, ανοίγεται σταθερή ερωτική πορεία μεγάλης διάρκειας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η ερωτική σας στάση. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία μέσα στη σχέση σας, σήμερα με τη συγκαταβατικότητα σας θα ενισχύσετε τους δεσμούς αγάπης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εσείς οι χωρισμένοι, συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε, λύνονται παρεξηγήσεις, απαλλάσσεστε από καχύποπτες σκέψεις. Προμηνύεται συνάντηση με κατάληξη επανασύνδεσης.

Λέοντας

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε αισθήματα και αντιδράσεις, η συναισθηματική σας ισορροπία θα σας απομακρύνει από αγχωμένες καταστάσεις και κυρίως από απαισιόδοξες σκέψεις. Μέσω απρόσμενου τηλεφωνήματος πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να κρατήσετε δεχτική στάση στις προτάσεις που θα λάβετε, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, πολλά υποσχόμενο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματική ισορροπία θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Σήμερα θα δείξετε στο ταίρι σας κατανόηση και συγκαταβατικότητα, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Εσείς που δεν έχετε ταίρι δίπλα σας, δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, πάνω σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει γεγονός που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, δε θα διστάσει να σας εκδηλώσει την έλξη του. Σήμερα θα σας αποκαλυφθεί άτομο που σας σκέπτεται ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Με αυτό το πρόσωπο θα προκύψει έρωτας που θα μετατραπεί σε αγάπη, δείτε με θετικό μάτι τις εξελίξεις. Σήμερα θα σημειωθεί αρχή καινούργιας σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βγάλετε από τη μνήμη σας τις αποτυχημένες σχέσεις, σήμερα θα πάρετε απόφαση να σταματήσετε να εστιάζετε στις αρνητικές αναμνήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους, μέσα σε οικείο περιβάλλον θα κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο πρόσωπο, η συμπάθεια που θα υπάρξει μεταξύ σας πολύ γρήγορα θα πάρει πορεία σταθερής σχέσης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις, που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Έρχεται άνοιγμα σταθερής σχέσης, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα δείτε πώς θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στη ζωή σας.

 Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, όσοι από εσάς θέλετε να σταθμεύσετε ερωτικά θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο με βλέψεις που στην πορεία θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές. Αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις θα φανερώσουν κρυμμένα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την διεκδικήσετε. Λήγουν συναισθηματικά αδιέξοδα, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στους διαλόγους σας, ήρεμη θα είναι η έκφρασή σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις ή λύση υποθέσεων, που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Ίσως να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπο που έχετε κρυφοερωτευτεί, η στάση του δε θα σας απογοητεύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments