Αθλητισμός

Champions League: Νίκη Παρί Σεν Ζερμέν – Πικρή ήττα για Ρεάλ

Champions League: Νίκη Παρί Σεν Ζερμέν – Πικρή ήττα για Ρεάλ
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκες για Μπρύζ, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ και ήττα για την Μίλαν.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη ο Άγιαξ κατάφερε να νικήσει την Σαχτάρ με 2-0 προχωρώντας στην επόμενη αγωνιστική με ακόμα ένα τρίποντο, ενώ η Ίντερ και η Σαχτάρ ήρθαν ισόπαλες σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες.

Πολλά και διάφορα ήταν τα στιγμιότυπα της σημερινής αγωνιστικής με την Παρί Σεν Ζερμέν να νικά την ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα. Ακόμη, η Ρεάλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σκόπελο της Σερίφ, καθώς η πρώτη έχασε από την δεύτερη.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σερίφ 1-2

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και έχει κάνει τις πρώτες της τελικές στο παιχνίδι, ωστόσο η πρώτη της τελική προήλθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη, η οποία ήταν σαν σέντρα – σουτ και μια προσπάθεια του Βινίσιους, η οποία κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα.

Η Σέριφ πήρε το προβάδισμα στην πρώτη της τελική. Ο Κριστιάνο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γιαξιμπόεφ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα. Ο Βινίσιους έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από μαρκάρισμα του Κοστάντζα. Η φάση εξετάστηκε στο VAR με τον διαιτητή να σφυρίζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ένα λεπτό μετά ο Βινίσιους κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοστάντσα. Ο Μπενζεμά εκτέλεσε δυνατά το πέναλτι στα δεξιά, ο Αθανασιάδης έπεσε στη σωστή γωνία αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, και έτσι η Ρεάλ έκανε το 1-1.
Τρομερό γκολ η Σέριφ που έκανε το 1-2 . Ο Τιλ έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει στο βάθος της εστίας του Κουρτουά.

https://www.youtube.com/watch?v=udk5qG-WtMA

Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Ο Ρέμπιτς βγαίνει στο τετ α τετ με τον Όμπλακ, ο Σλοβένος αποκρούει σε κόρνερ. Από το κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Ντίαθ που ελίσσεται στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή βγάζει στον Λεάο, ο Πορτογάλος σουτάρει χαμηλά, η μπάλα περνάει από πόδια και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 

Η Μίλαν ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε ευκαιρίες και βρήκε το γκολ με τον εκπληκτικό μέχρι στιγμής Ραφαέλ Λεάο. Η κόκκινη του Φρανκ Κεσιέ δεν έχει επηρεάσει τόσο πολύ το παιχνίδι.

Ο Γάλλος με απευθείας βολέ καταφέρνει να νικήσει τον Μενιάν και να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Καλούλου κάνει χέρι στην περιοχή σε προσπάθεια να μαρκάρει, το πέναλτι καταλογίζεται με αρωγή και του VAR και ο Σουάρες εκτελεί για την ανατροπή κάνοντας το 1-2.

Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0

Γρήγορη επίθεση της Ντόρτμουντ, με τον Ακάντζι να προωθεί στον Μπέλιγχαμ κι αυτός να βγάζει άμεσα κάθετη στον Μάλεν, που με διαγώνιο πλασέ ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και έκανε το 1-0. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως ακόμα και χωρίς τον Χάλαντ, η Ντόρτμουντ βρήκε το γκολ με τον Μάλεν, ο οποίος επικρίθηκε το προηγούμενο διάστημα για την “αφλογιστία” του

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά με τον Νεϊμάρ να κάνει… τσαφ στην προσπάθεια του να πλασάρει. Η μπάλα έφτασε στον Γκέιγ ο οποίος έκανε μια ντρίμπλα και σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας της Μάντσεστερ Σίτι κάνοντας το 1-0.
Τρομερή ευκαιρία για τη Μάντσεστερ Σίτι να φέρει το ματς στα ίσια, με διπλό οριζόντιο δοκάρι σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Αρχικά σέντρα του Γκρίλις ο Στέρλινγκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα. Η μπάλα έφτασε στον Σίλβα ο οποίος σε κενή εστία απλά έπρεπε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά κατάφερε να τη στείλει και αυτός στο οριζόντιο δοκάρι.
Ωραία επίθεση για την Παρί. Ο Μέσι πήρε τη μπάλα, έκανε την κούρσα προς την περιοχή της Σίτι, έδωσε στον Εμπαπέ ο οποίος με τακουνάκι του έδωσε ξανά τη μπάλα. Ο Αργεντινός με υπέροχο σουτ με το αριστερό έγραψε το 2-0.

Πόρτο – Λίβερπουλ 1-5

Ο Τζόουνς από αριστερά κάνει ένα φαλταριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Κόστα, όμως ο Σαλάχ παίρνει το ριμπάουντ και κάνει το 1-0. Φάουλ από καλή θέση με πάσα στον Χέντερσον, αυτός πιάνει ένα φαλταριστό σουτ, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κόστα.
Σέντρα του Μίλνερ από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους και ο Μανέ σε κενή εστία κάνει το 2-0. Αντεπίθεση της Λίβερπουλ, ο Τζόουνς βγάζει στον αμαρκάριστο Σαλάχ, που πλασάρει κάτω από τα πόδια του Κόστα για το 3-0.
Σέντρα από δεξιά, ο Ταρεμί την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Λίβερπουλ και η Πόρτο μειώνει σε 1-3. Λάθος της Πόρτο, ο Φιρμίνο πλασάρει και ο Κόστα που ήταν εκτός εστίας τρέχει να προλάβει την μπάλα, μάταια και έτσι έγινε το 1-4.

https://www.youtube.com/watch?v=4Z5eXy1BC8g

Λειψίας – Κλάμπ Μπρύζ 1-2

Στο πέμπτο λεπτό η Λειψία άνοιξε το σκορ μετά από φάουλ. Λάθος στην άμυνα της Λειψίας, η κάθετη στον Ντε Κετελάρε, ο οποίος κόβει προς τα έξω για τον Βανάκεν, που κάνει το 1-1. Σέντρα από δεξιά έπειτα από πολλές πάσες γύρω από την περιοχή της Λειψίας, ο Βάνακεν πιάνει ένα κακό βολέ, όμως η μπάλα φτάνει στον Ριτς που από τη μικρή περιοχή κάνει το 2-1 για την Μπριζ.
Τα κενά της Λειψίας στην άμυνα φάνηκαν περισσότερες από δύο φορές που σκόραρε η Μπριζ. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες, σκόραραν κι άλλες φορές (αλλά το VAR δεν τους χαρίστηκε) και τελικά προηγούνται δίκαια.

https://www.youtube.com/watch?v=IADR6P2he-k

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments