Αθλητισμός

Άγιαξ – Μπεσίκτας 2-0: Καθάρισε από το πρώτο μέρος ο Αίαντας

Άγιαξ – Μπεσίκτας 2-0: Καθάρισε από το πρώτο μέρος ο Αίαντας
Άγιαξ - Μπεσίκτας 2-0: Ο Αίαντας για ακόμα μία φορά ήταν εξαιρετικός αγωνιστικά και κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο του στους ομίλους του Champions League.

Άγιαξ και Μπεσίκτας διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μετά την νίκη του Άγιαξ με 5-1 επί της Μπεσίκτας, ο Αίαντας κατάφερε να νικήσει ξανά, χάρη στα τέρματα των Μπέργκχαουζ και Αλέγ από το πρώτο ημίχρονο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο παιχνίδι και είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 9′ ο Καραμάν ελίχθηκε στον άξονα και έκανε την μπαλιά – τρύπα στον Μπατσουαγί στο ύψος της περιοχής. Ο Βέλγος φορ υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα, ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε στο δοκάρι του Πάσφεερ.

Φάσεις και γκολ

Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Άγιαξ να αγγίξει το 1-0. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο Αντονί πήρε την μπάλα στα δεξιά εντός περιοχής και έκανε το συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ντεστάνογλου.

Στο 17′ ο Άγιαξ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τάντιτς έκανε την επέλαση στην περιοχή και μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον Μπέργκχαουζ, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σέντρα του Μπέργκχαουζ από τα δεξιά, ο Αλέγ με τον Σατσί κινήθηκαν προς την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα, με την UEFA να χρεώνει το γκολ στον Αλέγ, αν και φαίνεται να την βρίσκει ο Τούρκος στόπερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ είχε μια ανούσια υπεροχή, καθώς από ένα σημείο και ύστερα οι Ολλανδοί έκαναν διαχείριση με την ομάδα του Γιαλτσίν, να μην μπορεί να αντιδράσει με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Άγιαξ έκανε το 2/2 μετά τη νίκη κόντρα στη Σπόρτινγκ, ενώ οι Τούρκοι παραμένουν χωρίς βαθμό.

Οι συνθέσεις

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεερ, Μαζραουί, Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ, Άλβαρες, Χράφενμπερχ, Άντονι (71′ Νέρες), Μπέργκχαουζ (71′ Κλάασεν), Τάντιτς, Αλέγ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντεστάνογλου, Ροζιέ, Σαατσί, Ενσακαλά, Μεράς (73′ Βαρντάρ), Ντε Σόουζα, Καραμάν, Ουτσάν (46′ Οζιακούπ), Μποζντογκάν, Γιλμάζ (46′ Τορέ), Μπατσουαγί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments