Αθλητισμός

Champions League: Μεγάλη νίκη Γιουβέντους – Πικρή ήττα της Μπαρτσελόνα

Champions League: Μεγάλη νίκη Γιουβέντους – Πικρή ήττα της Μπαρτσελόνα
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με ισοπαλία για την Σεβίλλη, νίκες για Σάλτσμπουργκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Σήμερα η Ζενίτ πέτυχε άνετη νίκη κόντρα στην Μάλμε, ενώ νίκη πέτυχε και η Αταλάντα. Ήδη την Τρίτη ο Άγιαξ κατάφερε να νικήσει την Σαχτάρ με 2-0 προχωρώντας στην επόμενη αγωνιστική με ακόμα ένα τρίποντο, ενώ η Ίντερ και η Σαχτάρ ήρθαν ισόπαλες σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες.

Πολλά και διάφορα ήταν τα στιγμιότυπα της σημερινής αγωνιστικής θα μείνει η ήττα της Τσέλσι από την Γιουβέντους. Ακόμη, μέσα στους χαμένους της βραδιάς είναι φυσικά και η Μπαρτσελόνα που έχασε από την Μπενφίκα με 3-0. 

Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη 1-1

Το παιχνίδι είχε πολύ λίγες αξιομνημόνευτες στιγμές, με τις δύο ομάδες να φοβούνται αρκετά να πιέσουν για κάτι καλό.
Στο 48′ σέντρα του Λουκεμπακιό από δεξιά, τρεις παίκτες της Βόλφσμπουργκ προσπαθούν να σουτάρουν και τελικά το κάνει ο Στέφεν για το 1-0.

Στο 87′ ο Ράκιτιτς έκανε το 1-1 για την Σεβίλλη.

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ – Λιλ 2-1

Ο Αντεγέμι είχε κερδίσει 3 πέναλτι από τους παίκτες της Σεβίλλης στην πρεμιέρα και κέρδισε ακόμα ένα. Αυτήν τη φορά από τον Μπότμαν, σε μία φάση που εξετάστηκε για πολλά λεπτά, αφού ο Ολλανδός με το τάκλιν του ακούμπησε την μπάλα οριακά την ίδια στιγμή με τον Αντεγέμι.

Μετά από πέναλτι στο 35′, η Σάλτσμπουργκ θα κάνει το 1-0. Νέο πέναλτι για τη Ζάλτσμπουργκ, το 5ο σε δύο αγώνες, αυτήν τη φορά για χέρι του Γιλμάζ. Ο Αντεγέμι εκτελεί και σκοράρει για τους Αυστριακούς. Εκτέλεση φάουλ του Γιλμάζ από πολύ αριστερά, ο Τούρκος επιχειρεί απευθείας, ο Κεν κάνει λάθος και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

https://www.youtube.com/watch?v=FtswAX1Zqy4

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0

Ο Νούνιες από αριστερά με αντίπαλο τον Γκαρθία, ο Ουρουγουανός ζαλίζει τον αντίπαλό του, βρίσκει χώρο για να σουτάρει και σκοράρει στην κλειστή γωνία του Τερ Στέγκεν κάνοντας το 1-0. Αντεπίθεση των Καταλανών, ο Φρένκι ντε Γιονγκ στην κόντρα, καθυστερεί να δώσει στον Λουκ ντε Γιονγκ και όταν παίρνει την μπάλα ο τελευταίος έτοιμος να εκτελέσει, ανακόπτεται από τον Βερίσιμο.

Η Μπαρτσελόνα έχει κυριαρχήσει απόλυτα σε αυτό το 1ο ημίχρονο, έστω κι αν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Μοναδική παραφωνία η κίτρινη κάρτα του Πικέ, η οποία συνοδεύτηκε από πολλά μαρκαρίσματα που απειλούσαν αποβολή, με συνέπεια ο Κούμαν να αναγκαστεί να τον αντικαταστήσει και να δώσει εντολή οπισθοχώρησης στα στόπερ στον Φρένκι ντε Γιονγκ.

Ο Μάριο παίζει το 1-2 και μπαίνει στην περιοχή, όπου υπό πίεση πλασάρει τον Τερ Στέγκεν, αυτός αποκρούει και ο Σίλβα με το ριμπάουντ κάνει το 2-0.
Χέρι του Ντεστ στην περιοχή, ο Νούνιες εκτελεί το πέναλτι και κάνει άκοπα το 3-0.

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Κιέβου 5-0

Ο Σιντόρτσουκ κάνει χέρι στην περιοχή, καταλογίζεται πέναλτι έπειτα από εξέταση της φάσης και ο Λεβαντόβσκι επιστρέφει στα γκολ, ύστερα από το διάλειμμα του προηγούμενου Σαββάτου στο πρωτάθλημα (νωρίτερα είχε 19 σερί παιχνίδια με γκολ).
Ο Μίλερ προωθεί βγάζει τον Λεβαντόβσκι σε θέση βολής κι αυτός σκοράρει, σε ένα γκολ που έχει μπει πολλές φορές για την Μπάγερν και κάνει το 2-0. Αντεπίθεση των Βαυαρών, ο Γκνάμπρι από δεξιά μπαίνει στην περιοχή και νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0. Ο Σανέ από αριστερά, μοιάζει να επιχειρεί σέντρα, όμως η μπάλα παίρνει τροχιά προς την εστία και καταλήγει στα δίχτυα και κάνει το 4-0.

https://www.youtube.com/watch?v=lG2K5LOmUC8

Γιουβέντους – Τσέλσι 1-0

Η Τσέλσι έχει την κατοχή τα πρώτα λεπτά, με τη Γιουβέντους να προσπαθεί να κρατήσει επίσης την μπάλα και να “σπάσει” αυτή την συνθήκη. Η Τσέλσι συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και ψάχνει τους χώρους, ώστε να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα των  μπιανκονέρι.
Η πιο μεγάλη ευκαιρία ανήκει στη Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι έκλεψαν, ο Κιέζα έφυγε στην κόντρα, πάτησε στα δεξιά της περιοχής, έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ. Ημίχρονο στο Γιουβέντους – Τσέλσι χωρίς σκορ. Οι μπλε μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, απείλησαν τον Σέζνι. Στη συνέχεια οι μπιανκονέρι ανέβασαν στροφές, με τον Κιέζα να είναι ιδιαίτερα δραστήριος.
Η Γιουβέντους σκόραρε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπερναρντέσκι βρήκε τον Κίεζα, ο οποίος με ιδανικό πλασέ στα αριστερά της περιοχής έγραψε το 1-0. Η Τσέλσι κυνηγάει στο σκορ, έχει ανεβάσει ρυθμό και προσπαθεί να βρει απάντηση στο γκολ του Φεντερίκο Κιέζα. Μεγάλη ευκαιρία με τον Κάι Χάβερτς να πιάνει την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ την εστία του Σέζνι.

https://www.youtube.com/watch?v=ig8Vol7442E

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1

Ο Μπρούνο Φερνάντες είχε την πρώτη τελική στο ματς, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής πήγε ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Ρούλι. Ο Καπού έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τα αριστερά, ο Ντανζούμα έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το σουτ από την περιοχή, ωστόσο έστειλε την μπάλα πάνω στον Ντε Χέα, με τον Ισπανό να απομακρύνει με υπερένταση.
Ο Καπού έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αλκαθέρ έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, με τον Ντε Χέα να απομακρύνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Λάθος στην άμυνα της Γιουνάιτεντ από τον Βαράν, ο Αλκάθερ έκλεψε την μπάλα και έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Ανώτερη η Βιγιαρεάλ στα πρώτα 30 λεπτά. Έχει απενεργοποιήσει πλήρως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Έχουν πρόβλημα στη δημιουργία οι κόκκινοι διάβολοι. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα στο  δεύτερο δοκάρι, όπου κινήθηκε ο Ρονάλντο, ωστόσο το σουτ του Πορτογάλου ήταν αδύναμο με τον Ρούλι να αποκρούει με ευκολία.
Ημίχρονο στο Ολντ Τράφροντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σκούρα μέχρι στιγμής, κόντρα στη Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι. Οι παίκτες του Σόλσκιερ δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ το “κίτρινο υποβρύχιο” είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο στην κόντρα επίθεση, με τον Ντε Χέα να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις. Να δούμε αν θα αλλάξουν εικόνα οι παίκτες του Σόλσκιερ στο δεύτερο μέρος.
Οι παίκτες του Έμερι αναπτύχθηκαν ωραία ο Ντανζούμε έκανε το γύρισμα στον Αλκάθερ με το δεξιό, με τον Αλκάθερ με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες στον Τέλες, ο οποίος ήταν έξω από την περιοχή, αυτός έπιασε το μονοκόματο σουτ στο ύψος της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Ο Ρονάλντο λύτρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια ακόμα φορά. Έπειτα από σέντρα του Φρεντ ο Ρονάλντο έστρωσε με το κεφάλι στον Λίνγκαρντ, αυτός έκανε το γύρισμα προς τον Πορτογάλο και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments