Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Έξαλλος με το «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε»

Απόστολος Λύτρας: Έξαλλος με το «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε»
Απόστολος Λύτρας: «Η κατηγορουμένη της έριξε πάνω από ένα λίτρο καυστικό υγρό από απόσταση, 5 με 7 εκατοστά», δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Έντονα αντέδρασε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, στην τοποθέτηση της κατηγορούμενης Έφης για την επίθεση με βιτριόλι. Ο κ. Λύτρας απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι «γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης».

Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της; Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί;». Στην τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα αντέδρασε η κατηγορούμενη λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Απόστολος Λύτρας: «Το αφτί της το αριστερό πραγματικά εξαφανίστηκε…»

«Η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Περιέγραψε όλα αυτά που βίωσε. Ακούστηκε ότι ζήτησε βοήθεια από το Θεό διότι δεν περίμενε και η ίδια ότι θα ζούσε». Με αυτά τα λόγια ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, περιέγραψε την κατάθεσή της για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε η κοπέλα, τον Μάιο του 2020.

Απόστολος Λύτρας

«Προσπάθησε να εξιστορήσει τα πάντα στο δικαστήριο. Είπε ότι από απόσταση εξ επαφής, η κατηγορουμένη της έριξε πάνω από ένα λίτρο καυστικό υγρό από απόσταση, 5 με 7 εκατοστά. Τα ρούχα της έλιωσαν και οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Το αφτί της το αριστερό πραγματικά εξαφανίστηκε…». Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την έκπληξή του για την εμφάνιση της κατηγορουμένης στο δικαστήριο.

Απόστολος Λύτρας: «Ούτε μία τυπική συγγνώμη»

«Ούτε η κατηγορουμένη ούτε κάποιος από το περιβάλλον της κατηγορουμένης την πλησίασε έστω για μια τυπική συγνώμη. Σήμερα η κατηγορουμένη εντέλει ήρθε στο δικαστήριο και ήταν μία ψυχρή γυναίκα η οποία προφανώς το μόνο μέλημα της σήμερα ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Δε μπόρεσε ούτε καν να κοιτάξει την Ιωάννα στα μάτια». Για επεισόδιο που έγινε στο δικαστήριο με το αδερφό της Ιωάννας, ο δικηγόρος της είπε: Απόστολος Λύτρας

«Όταν έκανα την ερώτηση στην Ιωάννα αν, έστω και σήμερα, που συναντήθηκε με την κατηγορουμένη, της ζήτησε συγνώμη… Εκείνη την ώρα, η Ιωάννα γύρισε στην κατηγορουμένη, είπε ότι τίποτα δεν έχει πει και εκείνη την ώρα έγινε ένα επεισόδιο με τον αδερφό της Ιωάννας, που ήταν φυσιολογικό. Και με την μητέρα της Ιωάννας. Κάτι προσπάθησε να πει, όχι συγνώμη… Νομίζω ότι έδειξε αδιαφορία περισσότερο και αυτό ήταν που τους εξόργισε. Ήταν αδιάφορη. Καμία ένδειξη μεταμέλειας. Η Ιωάννα την ρώτησε με το που την είδε: Γιατί δε με κοιτάς; Δεν πήρε καμία απάντηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments