Αθλητισμός

COSMOTE TV: Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι – Το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής

COSMOTE TV: Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι – Το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής
COSMOTE TV: Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής της Premier League, μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα.

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής της Premier League, μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα.

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT οι τηλεθεατές θα απολαύσουν, ακόμη, αγωνιστική δράση από τα ευρωπαϊκά παρκέ, «μάχες» UFC, αλλά και την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο CEV Volleyball Champions League.

Ποδοσφαιρική δράση με Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι και το ιταλικό «Derby della Mole».

Δύο από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι συναντιούνται την Κυριακή 3/10, σε ένα ματς, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Η σέντρα για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι των «κόκκινων» με τους «πολίτες» θα δοθεί στις 18.30 και θα προβληθεί από το COSMOTE SPORT 1HD και ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 4K. Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Premier League ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Τσέλσι-Σαουθάμπτον (Σάββατο 2/10, 17.00, COSMOTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον (Σάββατο 2/10, 14.30, COSMOTE SPORT 1HD), Μπράιτον-Άρσεναλ (Σάββατο 2/10, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD), Τότεναμ-Άστον Βίλα (Κυριακή 3/10, 16.00, COSMOTE SPORT 3HD) και Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ (Κυριακή 3/10, 16.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Τα ντέρμπι συνεχίζονται και στην Serie A, με το «DerbydellaMole» ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των συνδρομητών (Σάββατο 2/10, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια μέρα η Ίντερ θα επισκεφτεί την έδρα της Σασουόλο (Σάββατο 2/10, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD). Την Κυριακή 3/10 στις 21.45 (COSMOTE SPORT 2HD) θα δοθεί η σέντρα για το παιχνίδι Αταλάντα-Μίλαν, δηλαδή τη συνάντηση δυο διεκδικητών του τίτλου της σεζόν 2021-22. Παράλληλα, η πρωτοπόρος και αήττητη Νάπολι θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα (Κυριακή 3/10, 19.00, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει εντός έδρας ραντεβού με την Έμπολι (Κυριακή 3/10, 19.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Oι «τρεις μεγάλοι» της Πορτογαλίας δεν έχουν ηττηθεί στις επτά πρώτες αγωνιστικές της φετινής Liga Portugal Bwin, με την Μπενφίκα να βρίσκεται στην κορυφή. Το Σάββατο 2/10 στις 20.00 θα αρχίσει το ματς Πόρτο-Πάσος Φερέιρα (COSMOTE SPORT 8HD) και στις 22.30 θα ακολουθήσει το Αρούκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (COSMOTE SPORT 8HD). Την Κυριακή 3/10 στις 20.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Μπενφίκα με την Πορτομονένσε (COSMOTE SPORT 6HD).

Aπό την 10η αγωνιστική της Tinkoff Russian Premier Liga θα μεταδοθεί το παιχνίδι της δεύτερης στη βαθμολογία, Ντινάμο Μόσχας με την Κράσνονταρ που συμπληρώνει την πρώτη τετράδα της κατάταξης (Σάββατο 2/10, 19.00, COSMOTE SPORT 9HD). Aπό την Cinch Scottish Premiership οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους το Αμπερτίν-Σέλτικ (Κυριακή 3/10, 14.00, COSMOTE SPORT 2HD).

«Ποδαρικό» για τον Ολυμπιακό στο CEV Volleyball Champions League

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο CEV Volleyball Champions League ανήκει, επίσης, στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTESPORT. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Βοσνία για να αντιμετωπίσουν την Μλάντοστ Μπρίτσκο, την Τετάρτη 6/10 στις 19.00 (COSMOTE SPORT 7HD), στον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου.

Δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ

Eν αναμονή της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ, η COSMOTE TV προσφέρει στους συνδρομητές της αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ. Από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της INGBasketballSuperLeague ξεχωρίζει το παιχνίδι Μπεσίκτας-Αναντολού Εφές (Σάββατο 2/10, 15.30, COSMOTE SPORT 9HD). Στην ACBLigaEndesa, η Μάλαγα με προπονητή τον Φώτη Κατσικάρη αντιμετωπίζειεκτός έδρας την Μούρθια (Σάββατο 2/10, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης την Τενερίφη (Κυριακή 3/10, 19.30, COSMOTE SPORT 4HD). Την ίδια ημέρα στις 14.00 θα δοθεί το τζάμπολ και για το παιχνίδι Νίζνι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (COSMOTE SPORT 7HD), που ανήκει στο πρόγραμμα της Regular Season τηςVTBUnitedLeague.

UFC Fight Night

Οι φαν των μαχητικών σπορ θα παρακολουθήσουν στο UFCNight της Κυριακής 3/10 (02.00, COSMOTE SPORT 8HD) τη συνάντηση των κορυφαίων Βραζιλιάνων Τιάγκο Σάντος και Τζόνι Γουόκερ. Ο Γουόκερ (έχει για ρεκόρ 18 νίκες και 5 ήττες) επιστρέφει στα οκτάγωνα, έπειτα από το Σεπτέμβριο του 2020 και βρίσκεται στο Νο10 της κατάταξης της κατηγορίας, ενώ ο Σάντος είναι στο Νο5. Η «μάχη» θα γίνει στο UFC Apex της Νεβάδα, με τον νικητή να διεκδικεί τον τίτλο της κατηγορίας light heavyweight.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/media/liberpoyl-mantsester-siti-ntermpi-cosmote-tv”>Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι: Το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής στην COSMOTE TV </a></p>

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments