Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Σλόβαν 1-1: Έχασε έδαφος για την πρωτιά ο δικέφαλος

ΠΑΟΚ – Σλόβαν 1-1: Έχασε έδαφος για την πρωτιά ο δικέφαλος
ΠΑΟΚ - Σλόβαν 1-1: Ο δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλο του στην δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ και η Σλόβαν αναμετρήθηκαν για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ήδη ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει με 3-0 με αντίπαλο του την Φενερμπαχτσε και να συνεχίσει με νίκες στον Όμιλο του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του Βορρά αν και πήρε το προβάδισμα από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να το συγκρατήσει και έδειξε κουρασμένος, επιτρέποντας στην Σλόβαν να φύγει με έναν βαθμό από την Τούμπα φέρνοντας ισοπαλία.

CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (MOTION TEAM)

Φάσεις και γκολ

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθεί να επιτεθεί με σκοπό ένα γρήγορο γκολ που θα βγάλει την πίεση από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Λουτσέσκου.  Ο ΠΑΟΚ στο ένατο λεπτό θα ανοίξει το σκορ με τον Άκπομ. Ο Τέιλορ έκανε την ενέργεια και την όμορφη σέντρα από τα δεξιά και ο Άγγλος φορ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σλόβαν.

Ισοφαρίζει με τον Γκριν η Σλόβαν. Σε βαθιά μπαλιά ο Χέντρι πήρε την κεφαλιά και έκανε το σουτ με τη μία με τον Πασχαλάκη να αποκρούει, η μπάλα έφτασε στον Γκριν που έκανε το σουτ με τη μία για διαμορφώσει το 1-1.

Οι Σλοβάκοι προσπάθησαν να πιέσουν τον ΠΑΟΚ ψηλά, σιγά-σιγά ο δικέφαλος κέρδισε μέτρα και σε μια οργανωμένη επίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη στην εξαιρετική σέντρα του Τέιλορ και την καρφωτή κεφαλιά του Άκπομ. Τα δεδομένα ωστόσο αλλάζουν και πάλι από την ισοφάριση της Σλόβαν.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει σε οργανωμένες επιθέσεις με την Σλοβαν να εξακολουθεί να πιέζει ψηλά. Δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή για την επικράτηση στο κέντρο του γηπέδου. Με μπαλιές μεγαλες του Μιχαηλίδη και αλλαγές παιχνιδιού προς το τέλος προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως ο ΠΑΟΚ.

Τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να γλιτώνει δεύτερη παραβίαση της εστίας του με τον Ντράζιτς να περνά εύκολα τον Μιχάι και να απειλεί τον Πασχαλάκη που έσωσε το δεύτερο γκολ. Μετά το 1-1 οι δυο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Δικέφαλος με τον Σβαμπ στο 15′ και οι Σλοβάκοι με αυτή με τον Σέρβο στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου. 

Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Οι Βιεϊρίνια-Κούρτιτς πέρασαν στο ματς αντί των Σίντκλεϊ και Σβαμπ.  Στο δεύτερο ημίχρονο μετέχει περισσότερο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ο Μίτριτσα. Έχει πάρει περισσότερες μπάλες στην κατοχή του, προσπαθεί να γίνει απειλητικός αλλά ακόμα χωρίς αποτέλεσμα.

>Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προσπαθεί οργανωμένα και με μεταβιβάσεις να μπει στην αντίπαλη περιοχή και όχι με βαθιές μπαλιές παρά το γεγονός πως μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Αντίθετα με αντεπιθέσεις παίζει η Σλόβαν.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μίτριτσα, Άκπομ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χόβαν, Μεντβέντεφ, Κασία, Μπαζίκοφ, Πούτσεκ, Ντράζιτς, Ντε Καμπς, Κανκάβα, Γκριν, Ντα Σίλβα, Χέντι.

CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (MOTION TEAM)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments