Αθλητισμός

Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες για το ντέρμπι

Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες για το ντέρμπι
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός :Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον ξεκινά στο ντέρμπι. Βασικοί και οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ. Από την άλλη πλευρά ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με Τικίνιο και Αραμπί στο ντέρμπι του Φαλήρου, βασικός και ο Λαλά.

Ο Ολυμπιακός τελικώς είχε αλλαγές – όπως ανέφεραν οι σχετικές εκτιμήσεις – για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συγκριτικά με το ματς με τη Φενέρ. Στην ενδεκάδα τη θέση του Μπα παίρνει ο Λαλά και αυτή του Ονιεκούρου ο Αραμπί. Και ο Μαρκινός στην ενδεκάδα και ο Τικίνιο.

Η διάταξη του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Αραμπί, Μασούρας, Αραμπί.

Την παρθενική του εμφάνιση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα κάνει στο αποψινό «αιώνιο» ντέρμπι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν προτίμησε έναν τρίτο χαφ στην ενδεκάδα, άφησε στον πάγκο Μαουρίσιο και Λούντκβιστ και όπως φαίνεται διατηρεί το 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο των μετόπισθεν. Αλεξανδρόπουλος και Ρούμπεν οι δύο κεντρικοί μέσοι. Ο Παλάσιος στο ένα «φτερό», ο Χατζηγιοβάνης στο άλλο, ο Βιτάλ σε ρόλο επιτελικού και στην κορυφή ο Καρλίτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments