Κόσμος

Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk: Πως θα καταλάβουμε σε 24 ώρες τα ελληνικά νησιά

Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk: Πως θα καταλάβουμε σε 24 ώρες τα ελληνικά νησιά
Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk: «Η αποστολή του αποβατικού στόλου είναι, αν η Ελλάδα κάνει στο Αιγαίο ένα λάθος, να την κάνει να πληρώσει πολλαπλάσιο τίμημα».

«Η Ελλάδα στην ιστορία συνεχώς αναπτύχθηκε πάνω στα τουρκικά εδάφη, ως ένα κράτος-όργανο που συνεχώς χρησιμοποιούσαν οι ιμπεριαλιστές» αναφέρει σε δηλώσεις του στο CNNTurk ο απόστρατος Τούρκος αναλυτής και πρώην βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας Ντουρσούν Τσιτσέκ. Όλα όσα ο Τούρκος απόστρατος «αποκαλύπτει» στο CNN Turk.

Η «στρατηγική μονάδα» της Φώκαιας

«Ως πεζοναύτης υπηρέτησα 31 χρόνια, με τα περισσότερα εξ αυτών στη Φώκαια. Η βασική αποστολή του αποβατικού στόλου της μονάδας εκεί είναι, αν η Ελλάδα κάνει στο Αιγαίο ένα νέο λάθος, να την κάνει να πληρώσει πολλαπλάσιο τίμημα, για αυτό στήθηκε η μονάδα» λέει ο Ντουρσούν Τσιτσέκ.

Και εξηγεί πως είναι «μια στρατηγική μονάδα που παρακολουθεί την Ελλάδα. Σε 24 ώρες, και όπως να έχει σε 48 ώρες, τα νησιά για τα οποία συζητάμε (τα υπό τουρκική αμφισβήτηση ελληνικά νησιά) θα περάσουν στον έλεγχο της Τουρκίας».

Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk: Οι δηλώσεις του αυτές γίνονται μετά το χρονικό σημείο 07:37:

Φωτογραφίες της βάσης με τα αποβατικά:

Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk Τούρκος απόστρατος αποκαλύπτει στο CNN Turk

Στις φωτογραφίες με τη βάση των πεζοναυτών της Φώκαιας (απέναντι από τη Λέσβο) διακρίνονται αρκετά αποβατικά σκάφη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments